Sagic Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Záleží na přesném místě kde to máš, ale jde. Určitě bych se zeptal, nevím na kolik to vyjde a musel bys tam tu gumu nechat nějaký den.. Stačí chvíli hledat na netu.. http://pneuservis-praha-4-haje.cz/pneuservis.html nebo tady http://www.pneu-pavlik.cz/sluzby.php [upravil dne 3/12/12 08:12 od Sagic] Citovat
Lihous Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Pro Medveda:Nevi jak moc auto jezdi /myslim ze hodne/ a jezdit s tim ze byla z boku poskozena .... Sice taky nemam zrovna na rozhazovani a mam za sebou dve \"bouchle\" pneu v jedne sezone ale bezpecnost je bezpecnost. Staci co se deje na silnicich bez nasi ucasti / ne nejsem svatousek!/ Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Medo: neni to tkanicka, ale je to opravny knot s lepidlem, vozim to na motorce, ale ten slouzi pouze k oprave stycńe plochy pneu, ne boku, takze ti to tady vsichni rekli spravne Vendelinek: do servisu, kde ti toto udelali, bych jiz nikdy nevkrocil, protoze i ten knot je jen oprava na dojeti a vymenu pneumatiky, takze za me pekny prasaci...... Protektorari: zastavam nazor, ze Barum rozhodne nema takovy vlastnosti jako protektory. Lidi, kteri jezdi na protektorech a s takovymi auty opravdu nechapu. Ja se kazdopadne mam rad a protektor mi na auto nesmi. Kdysi, kdyz tchyne mela skodu 120, tak dala na protektory, a za jednu cestu do Jicina a zpatky, mi bouchly dve pneu....., docela sranda , tenkrat Citovat
Sagic Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Scratchi, protektor ti na auto nesmí, ale víš, že nemá stejné vlastnosti jako Barumka? A jak jsi na to přišel, když nemáš srovnání? A k tomu výkřiku se škodou 120, ano, správně jsi napsal KDYSI! Ono by si chtělo zjistit, že kdysi a teď je rozdíl mnoha let a kdysi jsi taky neměl airbag, kdysi jsi neměl abs a podobně.. Stejně je to u protektorů, srovnávat dnešní protektor s kdysi protektorem je nesmysl. Nikdo nikomu nic nenutí, protektor je alternativa k nové gumě a je jen na zvážení každého, jestli si ho pořídí nebo ne. Je spousta lidí, co s nimi má dobré zkušenosti a spousta co je haní aniž by je někdy měli. Stejně jako můžeš koupit **** novou gumu z Číny tak můžeš koupit **** protektor třeba z Polska. Proto je dobré si předtím něco zjistit a pak dělat soudy. Citovat
Medvěd Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Tak ověřeno - můj boční průraz je NEOPRAVITELNÝ. Co se týče opravy knotem - opravili mi takhle gumu ještě na VW a v pohodě jsem na ní dojezdil až do vyhození celé sady (ale bylo to normálně v běhounu). Co se týče kvality protektorů - dnes se používá poněkud jiná technologie, tzv. celoprotektor, kdy se nová směs použije na celé kolo, tedy od patky k patce. Kdysi používané odrásání materiálu pod běhounem a natavení nového se už DOUFÁM aspoň na osobákách nepoužívá (odlepených běhounů z kamionů každý z nás vídá v létě stovky). Moje současná situace je ve fázi bodu 2), tedy sehnat JETOU gumu Michelin Alpin A3 195/65/15 91T, páč nové jsou pouze A4ky a ty bych zase musel kupovat 2x (pak opravdu přichází v úvahu téměř cokoli). Naštěstí můžu teď tu gumu schánět třeba dva týdny a pak - když neseženu - koupit třeba ty Barumky (auto budu určitě nutně potřebovat až mezi svátky, do té doby jet nutně nikam nemusím) Citovat
P607Olda Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Tak konečně jsi zveřejnil, co sháníš. Citovat
Vvitty Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Nebylo by lepsi pokud nesezenes jetou dat na tu napravu co nejpodobnejsi gumy, teda ty A4, misto uplne jine znacky? Cenove to nebude velkej rozdil... Citovat
Mišak Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Já jsem bral letos protektory od tiptyre jsou z Kroměříže tak si je můžu hned vyzvednou.Posílají i PPL. Ceny pěkné teď tam mají zase něco ve slevě. Něco v našem rozměru Citovat
Medvěd Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Tak odjíždím do pneuservisu, který tvrdí, že má cca 200 jetých gum v potřebném rozměru skladem (cca 600 Kč/ks + 100 přezutí), uvidím co vybereme. Lihoušovi děkuji za SZ Citovat
Medvěd Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Vyřešeno. Povedlo se objevit pár správných pneu se vzorkem 7 mm. Jedná se michelin Alpin A3 195/65/15 91T, tedy přesně to, co jsem potřeboval. Jedinou vadou na kráse obchodu byla nutnost vzít celý pár. Z hlediska obchodníka mi jednání přišlo pochopitelné a tak mám nyní 1 ks pneu navíc - celá operace vyšla na 1300,- Kč (2x pneu, 1x přezutí, vyvážení, likvidace staré). Zvažuji ale, že výhledově pořídím ještě jeden disk (z nějaké bouračky bude za pár grešlí) a budu mít v kufru v létě rezervu letní a v zimě zimní - současná situace, kdy jsem ve čtvrtek jel na otočku poslední kurýrní kšeft Praha - Chomoutov, na pravém kole obutý letňák a půl cesty mi sněžilo, nebyla vůbec podle mého gusta. [upravil dne 3/12/2012 13:37 od Medvěd] Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Kde jsi je kupoval za takovou super cenu s tak peknym vzorkem? Citovat
Medvěd Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 tady [upravil dne 3/12/2012 13:45 od Medvěd] Citovat
Neon Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Proto mám jako rezervu permanentně zimák To když jsi tam byl a přžezouvaj za kilo u nich zakoupené pneu, tak sis to měl rovnou nechat přehodit ... EDIT: vlastně kecám - už ne, prodal jsem ho se stříbrnou, safra, safra [upravil dne 3/12/2012 14:04 od Neon] Citovat
Medvěd Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Máš pravdu, asi tam ještě zítra zajedu a nechám letní Dunlopku shodit dolů. Citovat
skuci Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 pneumatiky maji certyfikát... pán to mám rád asi tvrdé... Citovat
Neon Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 To ví přeci každý, že pneu když jsou starší, tak tvdnou a ty mají certyfikát. Certifikát mají ty nové, takže má v podstatě pravdu ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 a ty, cim dal jsi starsi, a vic padas, tak jsi mekci a mekci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.