Dadadavid Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Zdarec,nainstaloval jsem si nové windows na druhý disk a ty původní,který jsou na tom prvním interním disku,tak chci smazat,ovšem nejde to,vyzkoušel jsem i nějaký ten prográmek na formátování a taky nic,nějaké rady,jak ten disk zcela zformátovat? Díky Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 A jsi si jistej že ti to neběží na tech puvodních windows, maš nastaveno Bootování z toho disku s novými windows? Jinak, pokud je tohle dobře tak klik na tento počitač pravou myší, Spravovat, spravce disků, tam onen disk dej odebrat oddíl, připadně odebrat aktivní oddíl a potom dej vytvořit nový oddíl a nasledně formát. pokud nepujde ani toto tak nabootuj instalačku Win, dej rozšiřené možnosti instalace a tam ten disk zformatuj, potom instalaci zruš. [upravil dne 1/12/12 20:57 od Radek Hurvajz] Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 No asi tak nějak... jinak tohle si poradí se spoustou neobvyklostí: http://www.slunecnice.cz/sw/easeus-partition-manager/ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 A nebo odebrat a znovu vytvořit v programu od Kobliha;) Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Akorát je dobré si být \"tak nějak jistý\" který disk odebíráš Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Jj, otevřu Total comander a koukám, nalevo \"C\" napravo \"C\", kurnik, na co mi jsou dvě Céčka, tak jsem jedno zformátoval:D:D:D [upravil dne 1/12/12 21:03 od Radek Hurvajz] Citovat
Péťa Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 A proto používám \"Průzkumníka\" a ne Total Commander Pokud si nejseš jistý, který disk je ten pravý, tak ho vyndej a naformátuj jinde (připoj třeba na eSATA). [upravil dne 1.12.2012 21:11 od Peta] Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Šak Radko Hurvajzič jen tak žertoval Citovat
Dadadavid Odesláno 1. prosinec 2012 Autor Odesláno 1. prosinec 2012 No tak ani jedno nezabralo a opravdu si jsem jistej,kterej systém na kterým disku běží...dyž mám windows 8 a starý jsou win 7 [upravil dne 1/12/12 21:18 od Dadadavid] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Aha, tak by to v tom programu od Kobliha neměl být problem, odebrat oddíl a poté vytvořit nový oddíl a pak format, ovšem je možný že se ti vytvořil DualBoot a to by se mohlo ve Win8 bránit. Ale to by jsi při bootování dostal na vyběr který system chceš pustit. Prostě odpojit a zformatnout jinde je nejjistější. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Šak Radko Hurvajzič jen tak žertoval No ja doufam že Peta taky, pokud ne tak ti nevim nevim:D:D:D Ale Pruzkumníka použivat nemužu, neumí např. zkopirovat všechny nazvy do schranky a pote vložit do excelu, a kouzla s hromadným přejmenováním taky ne. [upravil dne 1/12/12 21:21 od Radek Hurvajz] Citovat
Dadadavid Odesláno 1. prosinec 2012 Autor Odesláno 1. prosinec 2012 problem je,ze nemam kde...takže asi to nejhorší co mě napadá...stáhnout linux,spustit z cd a z nich to vymazat.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Při tom bootování instalačky systemu nejde odstranit oddíl jo?? Nějaký divný Citovat
Dadadavid Odesláno 1. prosinec 2012 Autor Odesláno 1. prosinec 2012 Ne při tom tom bootování mi tam nechce naskočit ta možnost formátovat ..... Citovat
Péťa Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Instaloval jsem windows (3.1 - 8) několiktisíctkrát a pokaždé jsem mohl formátovat disky. Alespoň si nevybavuji, že by taková možnost nebyla. Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Ne při tom tom bootování mi tam nechce naskočit ta možnost formátovat ..... Napřed odebrat oddíl... Citovat
Dadadavid Odesláno 1. prosinec 2012 Autor Odesláno 1. prosinec 2012 Tak znova,asi jsem slepej..takže za chvlku jsem tu Citovat
Péťa Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Zapnout \"rozšířené možnosti\" a pak tam ta volba je. Citovat
Lucasao Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Ještě bych to zkusil zformatovat pod Dosem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.