Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,nainstaloval jsem si nové windows na druhý disk a ty původní,který jsou na tom prvním interním disku,tak chci smazat,ovšem nejde to,vyzkoušel jsem i nějaký ten prográmek na formátování a taky nic,nějaké rady,jak ten disk zcela zformátovat? :) Díky

Odesláno

A jsi si jistej že ti to neběží na tech puvodních windows, maš nastaveno Bootování z toho disku s novými windows?

Jinak, pokud je tohle dobře tak klik na tento počitač pravou myší, Spravovat, spravce disků, tam onen disk dej odebrat oddíl, připadně odebrat aktivní oddíl a potom dej vytvořit nový oddíl a nasledně formát. pokud nepujde ani toto tak nabootuj instalačku Win, dej rozšiřené možnosti instalace a tam ten disk zformatuj, potom instalaci zruš.

[upravil dne 1/12/12 20:57 od Radek Hurvajz]

Odesláno

A proto používám \"Průzkumníka\" a ne Total Commander ;)

Pokud si nejseš jistý, který disk je ten pravý, tak ho vyndej a naformátuj jinde (připoj třeba na eSATA).

[upravil dne 1.12.2012 21:11 od Peta]

Odesláno

No tak ani jedno nezabralo a opravdu si jsem jistej,kterej systém na kterým disku běží...dyž mám windows 8 a starý jsou win 7 :D

[upravil dne 1/12/12 21:18 od Dadadavid]

Odesláno

Aha, tak by to v tom programu od Kobliha neměl být problem, odebrat oddíl a poté vytvořit nový oddíl a pak format, ovšem je možný že se ti vytvořil DualBoot a to by se mohlo ve Win8 bránit. Ale to by jsi při bootování dostal na vyběr který system chceš pustit. Prostě odpojit a zformatnout jinde je nejjistější.

Odesláno
Šak Radko Hurvajzič jen tak žertoval ;)
No ja doufam že Peta taky, pokud ne tak ti nevim nevim:D:D:D

Ale Pruzkumníka použivat nemužu, neumí např. zkopirovat všechny nazvy do schranky a pote vložit do excelu, a kouzla s hromadným přejmenováním taky ne.

[upravil dne 1/12/12 21:21 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...