Dančák Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Nevíte někdo náhodou o někom kdo má odtahovku nebo auto s podvalníkem a jezdí za slušnou cenu? Potřebuju odtah z Prahy do Hlinska, ale nejlepší kdyby se jelo z Hlinska jelikož mám od toho u sebe klíče a potřeboval bych to zítra nebo v sobotu......popřípadě kolik je tak cena za km, díky! Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Ahoj kamarad taha s podvalem ale musel by jsi zaplatit cestu z a do cesky skalice to se ti asi nevyplati ale zas ma dobrou cenu... Citovat
P607Olda Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Ptej se v místě, např. na vrakáči a u menších opravářů. Orientační cena je 17 Kč za km každé cesty, plus 300 nakládka/vykládka. Takže Hlinsko vychází 126 km, to je asi 4500 Kč. Cenu si smluv předem, jsou to hrozní vykukové, pak šroubují cenu nahoru za různé záminky. Cena je velmi smluvní, otázka je pak, aby ji dodržel. (Někdy uvádějí cenu bez DPH, kilometry vyjdou delší a největší vydrb jsem zažil, že zvlášť chtěl příplatek za dálnici, který při sjednávání neuvedl). Takže nejlépe někoho známého, anebo na doporučení serioznosti. Na druhé straně existují i zoufalí borci, kteří pojedou za 70% uvedené částky. Citovat
Dančák Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 Momentálně mám sehnanýho známýho za 10Kč/km, tak pokud se mi tady někdo neozve že ví o něčem lepším, vyřeším to s ním..... P607Olda: moc díky za připomínky, optám se na to.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Nevim proc by nekdo mel byt zoufalej kdyz pojede za 10 kc km kdyz si auto vezme z prace a ma to jako brigadku a privydelek cca 2000.kc...nebavim se o lidech co se tim zivi... Citovat
Dančák Odesláno 30. listopad 2012 Autor Odesláno 30. listopad 2012 Takže nakonec sem to přitáhnul se známym, potřeboval jet do Prahy taky, tak jen vzal ještě podval, takže jsem to měl i za nižší cenu, díky všem za příspěvky;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.