Xander Cage Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Zdravím, mám v prd.... uložení předních tlumičů, jak moc je náročná výměna? Musím vytáhnout celý tlumič, nebo se to dá udělat na autě? Stahovák na pružiny mám, ale jde mi o to, jestli musím povolovat poloosu a cely ten bazmek ven. Děkuji za rady Citovat
Marcos Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Taky je mam v pr...., tak se na to pomalu chystam. Je treba sundat cely tlumic s pruzinou a delat to mimo vuz. V podstate \"jen\" uvolnit a vytahnout tlumic z tehlice, sundat z tlumice tyc stabilizatoru a nahore v ulozeni tlumicu v karoserii vysroubovat tusim tri srouby, a je venku... Citovat
Petr605 Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Je to jak píše Marcos. Koukal jsem na to, když jsem měnil ty silentbloky. Dej vědět kolik to stojí. A ještě se zeptám: máš na horní uložení ten měch na nafukování? Citovat
Fusion Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Taky by mě zajímalo kolik stojí. Zas mě tam mlátí asi něco jinýho než čepy... doufám že to budou \"jen\" silenbloky ramene. Ja vlastně dělám repasi skoro celé přední nápravý Citovat
Xander Cage Odesláno 21. červen 2005 Autor Odesláno 21. červen 2005 no prave ze tam ty mechy nemam.. :-( Nemas ty to jako plyno kapalinové tlumiče? NO tak uložení tlumičů stojí myslím kolem 800 na jednu stranu. Citovat
Petr605 Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Já mám ty měchy skoro prázdný. Typ tlumičů nevím, ale myslím, že jsou normální, ale nahoře je ještě to tlumení vzduchem. Nevím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.