LORD_mapiv Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Ahoj, hraje tu někdo na www.webgame.cz? Po pár letech jsem začal zase hrát a snad poprvý se mi stalo, že nejsem v žádný alianci.. Máte případně někdo nějakou, kam bych se mohl vetřít? Citovat
Almanil Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Tak jsem to dneska taky zapnul. Alianci nemám, můžeme leda vytvořit. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 ok, tak já založím, kdyžtak mi pošli nějakaký číslo země nebo nick, podle čeho tě můžu najít a přidat tě.. jinak samozřejmě budu rád, když se přidá někdo další.. :-) Citovat
LORD_mapiv Odesláno 10. leden 2013 Autor Odesláno 10. leden 2013 někdo další kdo hraje? nabíráme členy do aliance.. :-) Citovat
GooFy Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 o co tam jde v té hře ? nebo očem to je ? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 12. leden 2013 Autor Odesláno 12. leden 2013 v podstatě máš svoji vlastní zemi, o kterou se staráš.. můžeš svoji zem zařadit i do nějaký aliance.. produkuješ vojáky, taknky stíhačka apod, se kterejma pak útočíš na ostatní a rozšiřuješ si vlastní území.. dá se rozšiřovat i bez boje a to kolonizováním (ale je to málo účinné).. produkuješ i technologie, a když máš určitej počet, tak můžeš dělat pokrokdy, který ti zvýši třeba sílu armády, nebo spokojenost obyvatel v zemi a tak.. a je toho víc a bylo by to na dlouho to takhle rozepisovat.. tady je manuál, kdyby jsi chtěl začít, tak se tam všechno dočteš: http://help.webgame.cz/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.