mk405 Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Ahoj, Mužete mi někdo poradit kde a jakou (popř.odkaz) si mám koupit redukci do zásuvky do francie, abych mohl používat české nabíječky atd. dík mk:papa Citovat
Hics Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Ale jo...radši vždycky nějakou, ale pokud máš rád banánový Pepína, taxi nakup tady do zásoby....:D:D Citovat
Fusion Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Původně zaslal: Hics Ale jo...radši vždycky nějakou, ale pokud máš rád banánový Pepína, taxi nakup tady do zásoby....:D:D hahahahahaha :D takže redukce... to sem eště neslyšel Citovat
mk405 Odesláno 20. červen 2005 Autor Odesláno 20. červen 2005 Původně zaslal: Petano jednoduše žádnou Frantíci mají stejné zásuvky jako my? Citovat
Netopýrka Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Driver byl před pár dny ve Francii Citovat
John Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Tu mk405: Frantici mají stejny typ jako mi .... :) Citovat
Driver Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Jo zásuvky tam mají stejný, já jsem na to úplně zapoměl a řešil jsem to až den před odjezdem, ale bylo to naštěstí v pohodě. AAA [upravil dne 24/6/05 Driver] Citovat
Neon Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 No už jste mě málem zaskočili - já mam taky zo to, že to maj stejný jako my, ale už ve mě zatrnulo, když jsem viděl název tohohle topicu...v létě pojedu do FR a nevim, jak bych to tam vydržel bez hafa el. spotřebičů:D Citovat
mk405 Odesláno 21. červen 2005 Autor Odesláno 21. červen 2005 to jsem rád, že nemusím nicschánět, no radči se zeptam dřív, než to zjistit na místě. já jedu už za týden (santropé) Citovat
Medvěd Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Saint - Tropez je příjemný městečko, doporučuju Ti zajet ke kaňonu Verdon (cca 60 km severně, poblíž městečka Castellane) - velice super příroda. Samozřejmě za vidění stojí i ostatní městečka na Riviéře, ale živo tam je spíš večer po setmění, přes den je maňána (nesnesitelný vedro). Nevím, jak tam máš zajištěný ubytování, ale mám dobré zkušenosti z pláže u dostihové dráhy mezi Nice a Cannes - pláž je neplacená, takže když si tam v noci usteleš pod širákem, žádní policajti měš tam nikdy neotravovali (a to nás tam několikrát - pravda ještě za totáče - spal celej autobus vodních slalomářů třeba 5 nocí po sobě) Citovat
Vvitty Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Petano jednoduše žádnou Frantíci mají stejné zásuvky jako my? ne uplne....obvykle mam problem zapojit notebook na hotelu, ale vzdycky to spravi SILA nemaji tam kolik, maji takove ty packy po stranach (mrkni se nekdy na eurosnuru, treba od kompu... jsou tam na ne kontaky) a malinko uzsi dirky... ale redukci na soucasna zarizeni opravdu netreba, pokud nepotahnes dvacet let starou prodluzku nebo rozdvojku.... ja tam letim v pondeli a neberu sebou taky nic Citovat
Vvitty Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: Hics Ale jo...radši vždycky nějakou, ale pokud máš rád banánový Pepína, taxi nakup tady do zásoby....:D:D jojo, i tyhle zasuvky tam maji kompatibilni Citovat
mk405 Odesláno 24. červen 2005 Autor Odesláno 24. červen 2005 Medvěde: díky za tip, bohužel jsem tam od cestovky takže bych se tam těžko dostával. Ubytování máme zajištěné i s plnou stravou a jelikož je to od práce tak vám řadči nebudu říkat... no prostě za hubičku:D mk:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.