Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jakou redukci do zásuvky ve Francii?

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

Mužete mi někdo poradit kde a jakou (popř.odkaz) si mám koupit redukci do zásuvky do francie, abych mohl používat české nabíječky atd. dík mk:papa

Odesláno
Původně zaslal: Hics

Ale jo...radši vždycky nějakou, ale pokud máš rád banánový Pepína, taxi nakup tady do zásoby....:D:D:D

hahahahahaha :D :D

takže redukce... to sem eště neslyšel :)

Odesláno

Jo zásuvky tam mají stejný, já jsem na to úplně zapoměl a řešil jsem to až den před odjezdem, ale bylo to naštěstí v pohodě.

AAA

[upravil dne 24/6/05 Driver]

Odesláno

No už jste mě málem zaskočili - já mam taky zo to, že to maj stejný jako my, ale už ve mě zatrnulo, když jsem viděl název tohohle topicu...v létě pojedu do FR a nevim, jak bych to tam vydržel bez hafa el. spotřebičů:D:D

Odesláno

Saint - Tropez je příjemný městečko, doporučuju Ti zajet ke kaňonu Verdon (cca 60 km severně, poblíž městečka Castellane) - velice super příroda. Samozřejmě za vidění stojí i ostatní městečka na Riviéře, ale živo tam je spíš večer po setmění, přes den je maňána (nesnesitelný vedro).

Nevím, jak tam máš zajištěný ubytování, ale mám dobré zkušenosti z pláže u dostihové dráhy mezi Nice a Cannes - pláž je neplacená, takže když si tam v noci usteleš pod širákem, žádní policajti měš tam nikdy neotravovali (a to nás tam několikrát - pravda ještě za totáče - spal celej autobus vodních slalomářů třeba 5 nocí po sobě)

Odesláno
Původně zaslal: mk405

Původně zaslal: Petano

jednoduše žádnou

Frantíci mají stejné zásuvky jako my?:o

ne uplne....obvykle mam problem zapojit notebook na hotelu, ale vzdycky to spravi SILA :D

nemaji tam kolik, maji takove ty packy po stranach (mrkni se nekdy na eurosnuru, treba od kompu... jsou tam na ne kontaky) a malinko uzsi dirky... ale redukci na soucasna zarizeni opravdu netreba, pokud nepotahnes dvacet let starou prodluzku nebo rozdvojku....

ja tam letim v pondeli a neberu sebou taky nic :papa

Odesláno
Původně zaslal: Hics

Ale jo...radši vždycky nějakou, ale pokud máš rád banánový Pepína, taxi nakup tady do zásoby....:D:D:D

jojo, i tyhle zasuvky tam maji kompatibilni :aut

Odesláno

Medvěde: díky za tip, bohužel jsem tam od cestovky takže bych se tam těžko dostával. Ubytování máme zajištěné i s plnou stravou a jelikož je to od práce tak vám řadči nebudu říkat... no prostě za hubičku:D mk:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...