Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jednotka BSM


kutil1

Recommended Posts

Auto mi vypovědělo službu 200 km od bydliště a odtahovka mi to vzala do značkového servisu cca 40 km od zastavení auta. V sobotu na tom neudělali nic. Dnes jsem dostal zprávu:

provedenou diagnostikou + vyhledáním závady na Vašem vozidle, byla zjištěna vadná jednotka BSM v motorovém prostoru (nemožné starty).

Dal jsem souhlas k objednání dílu a opravě, budu platit přes 7000,-.

Můžete mi poslat odkaz na ten díl, abych viděl, kde to vůbec v autě je? Může dát nějaký zkušený opravář info, zda to nemohl být jen např. špatný kontakt?

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ahojte, neviem ci pisem do spravneho vlakna, ale riesim taku nezrovnalost, mam 407 dovoz z Talianska a kedze po taliansky neviem, tak som si stiahol manual v anglictine ... nefungoval mi zapalovac a vlastne kopa svetielok v interieri, ako bocne stropne svetla, svetielka v clonkach a svetlo v skrinke pred spolujazdcom. Pricinou bola vypalena poistka, po vymene vsetko v pohode a tak mi napadlo skontrolovat aj ostatne a podla EN manualu su niektore poistky s uplne inym A cislom ako podla IT manualu, napriklad trepnem F12 je v EN 15A a v IT 30A. Preco to tak je, alebo ako to ma byt spravne?:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chcem takto verejne podakovat JUDESovi, za zaslanie odkazov na SK a CZ manuály:potlesk:potlesk:potlesk

A preco som netahal SK manual, tak preto, lebo som ho nevedel najst, ale to nie je odpoved na moju otazku.

Vnucuje sa mi otázka, podla ktorého manuálu tam mám nasekat poistky, ci podla toho, ktorý je originál k tomu autu a prislusný ku krajine povodu, alebo podla toho, ktorému jazyku rozumiem. Mne to vychádza tak, ze podla krajiny povodu ... viete niekto poradit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 let později...

Prosím o radu, mám 407 sw a v poslední době mi skoro stále svítí couvací světla.V servisu mi vyměnili spínač  a byl klid.Předtím proběhla výměna dvouhmoty a alternátoru. Po mrazech cca -15 st.C jsem nemohl nastartovat,pomohl soused s autem, tak jsem nabil 3 roky starou baterku a asi za 14 dnů jsem zažil divočinu. Napřed mi nešel teploměr oleje,pak se samovolně vypínal airbag spolujezdce,spouštěly se stěrače. Když jsem zamkl auto,tak se rozsvítily světla a stíraly stěrače. Chvilku nešel otevřít kufr,nešlo zamknout centrálem, vybíhala hláška depolution faulty, občas nefungovaly blinkry. To vše v jeden den, večer už pohodaTeď je skoro vše v pohodě, jen nehoukají nezapnuté pásy a svítí couvací světla. V servisu diagnostikovali vadnou (zelenou,zaoxidovanou) BSM jednotku s tím,že ji objednají za ca 8200 Kč. Na netu se dají sehnat levněji,ale nevím kterou zvolit. Zda L 01-00 nebo L 11-00.Prosím o  radu VIN je : VF36E9HZC21149064 . Předem děkuji nemám peněz na rozhazování a dvouhmota mi udělala pěkný průvan ve financích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...