ReaPerek Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Ahoj. TAK nevim jak ale od vcera se mi zacalo klepatauto. Kdyz necham zarazenej kvalt a neslapu na zadny pedal. Kamarad rikal ze je to spatnej silenblok ale radsi se zeptam jestli uz to nekomu nedelalo. KOLAMA TO MENI VOLANT NEVIbruje predem moc dik :-) Citovat
Mischelin Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 hoj mám stejný problém jen u 1O6. atím jsem nenašel řešení Citovat
Mischelin Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 silenbloky... Nemáš prosím nástřel silenbloku u 106 GTI u spolujezdce? Hledal jsem ho na servisboxu a nic. Děkuji Citovat
Jmag_1 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Zdar mě taky zacalo auto vybrovat a zjistil jsme ze kdyz se mi motot ohreje a pusti se ventilator,tak jak jsou tam takovy gumovy kolecna na ktery doseda predni kapota tak ty byly uz nejak vycochtany a poradne nedosedavali jak se tocil ten ventilator tak to cely vybrovalo.Nejcasteji se mi to stavalo kdyz jsem treba stal v kolone nebo v lete po jizde po dalnici .. jak rikam kdyz byl hodne zahraty motor a bylo potreba ho chladit.Silemblokem by to taky mohlo byt. ten uz mam vymeneny.:-) Citovat
ChouLu Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 Hlavní příčinu bych viděl, že nemáš vycentrované vrtule Citovat
Jmag_1 Odesláno 4. duben 2013 Odesláno 4. duben 2013 To je možný,ale už je to OK takze cajk :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.