Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Třebas z nějaký posraný sedačky....to by se neškubaly. Stačí když nepůjde nastavovat sedačka....a rádi prodají alespoň opěrky;)

Odesláno

Ja jsem taky nedavno shanel operky do 406 (konkretne zadni).

Kdosi mi poradil at napisu Davidovi 106s16, tak jsem mu napsal a operky mi za velmi peknou cenu poslal (obe za 800kc).

Zkus mu napsat...

;)

Odesláno

Já sháněl taky zadní a koupil jsem je na vrakáči. Dali mi dokonce se přehrábnout v kupě abych si našel se správným čalouněním, aby to pasovalo + samozřejmě ještě ty plastový díry do sedaček. Doma jsem je akorát vypral a teď vypadaj jako by tam byly od jakživa. :D

Odesláno

Když jsem koupil P406, tak mi chyběla jedna opěrka (druhá byla částečně rozbitá- rozkousaná psem). :grr

Koupil jsem je semišové obdobné (ne stejný vzorek) na vrakovišti /obě za 800 Kč/. :D

Dal jsem potah Peugeot. :D:D:D

[upravil dne 13/7/05 Pinďa]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Já sháněl taky zadní a koupil jsem je na vrakáči. Dali mi dokonce se přehrábnout v kupě abych si našel se správným čalouněním, aby to pasovalo + samozřejmě ještě ty plastový díry do sedaček. Doma jsem je akorát vypral a teď vypadaj jako by tam byly od jakživa. :D

Kdepak je takový vrakáč? ;)

Odesláno
Původně zaslal: Operator

Pinďa a Dave_k: A na kolik vás na tom vrakáči přišly? Dave, na kterym vrakáči maj takovej výběr, že se v tom dokonce můžeš přehrabovat? :o:o:papa

No je to vrakoviště v Satalicích. Když jsem tam byl poprvý tak jsem tam nechal asi 2 litry za ty opěrky s plastama plus těsnící gumy na prahy a na dveře u B sloupku. Jenže pak vyhořeli nebo co protože při mojí druhý návštěvě už to tam vypadalo jinak a už byli malinko odměření a ceny se mi zdály malinko vyšší. Ale nakonec se nechalo s nima domluvit a vybral sis cos potřeboval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...