Operator Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Nevíte někdo, kde sehnat 2 opěrky hlavy? Citovat
Operator Odesláno 20. červen 2005 Autor Odesláno 20. červen 2005 No právě na vrakáči se obávám, že mi budou chtít vnutit celou sedačku. Krom toho, vůbec nemám čas na nějakej jet, tak to nejdřív zkouším takhle. Citovat
Ales Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Třebas z nějaký posraný sedačky....to by se neškubaly. Stačí když nepůjde nastavovat sedačka....a rádi prodají alespoň opěrky;) Citovat
Tornado Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Ja jsem taky nedavno shanel operky do 406 (konkretne zadni). Kdosi mi poradil at napisu Davidovi 106s16, tak jsem mu napsal a operky mi za velmi peknou cenu poslal (obe za 800kc). Zkus mu napsat... Citovat
Dave_k Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Já sháněl taky zadní a koupil jsem je na vrakáči. Dali mi dokonce se přehrábnout v kupě abych si našel se správným čalouněním, aby to pasovalo + samozřejmě ještě ty plastový díry do sedaček. Doma jsem je akorát vypral a teď vypadaj jako by tam byly od jakživa. Citovat
Pinďa Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Když jsem koupil P406, tak mi chyběla jedna opěrka (druhá byla částečně rozbitá- rozkousaná psem). Koupil jsem je semišové obdobné (ne stejný vzorek) na vrakovišti /obě za 800 Kč/. Dal jsem potah Peugeot. [upravil dne 13/7/05 Pinďa] Citovat
Operator Odesláno 21. červen 2005 Autor Odesláno 21. červen 2005 Pinďa a Dave_k: A na kolik vás na tom vrakáči přišly? Dave, na kterym vrakáči maj takovej výběr, že se v tom dokonce můžeš přehrabovat? :o:papa Citovat
Jirkap Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: Dave_k Já sháněl taky zadní a koupil jsem je na vrakáči. Dali mi dokonce se přehrábnout v kupě abych si našel se správným čalouněním, aby to pasovalo + samozřejmě ještě ty plastový díry do sedaček. Doma jsem je akorát vypral a teď vypadaj jako by tam byly od jakživa. Kdepak je takový vrakáč? Citovat
Dave_k Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: Operator Pinďa a Dave_k: A na kolik vás na tom vrakáči přišly? Dave, na kterym vrakáči maj takovej výběr, že se v tom dokonce můžeš přehrabovat? :o:papa No je to vrakoviště v Satalicích. Když jsem tam byl poprvý tak jsem tam nechal asi 2 litry za ty opěrky s plastama plus těsnící gumy na prahy a na dveře u B sloupku. Jenže pak vyhořeli nebo co protože při mojí druhý návštěvě už to tam vypadalo jinak a už byli malinko odměření a ceny se mi zdály malinko vyšší. Ale nakonec se nechalo s nima domluvit a vybral sis cos potřeboval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.