Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

teplota v cerveny

Recommended Posts

Odesláno

rano v zacpe mi vyletela teplota az do cervenyho :( chaos panika...kdyz jsem auto odstavil a otevrel haubnu tak jsem slysel jenom huceni ventilatoru :grr vezu to odpoledne k vasendum ale rad bych tam dojel....takze co mam udelat pred nastartovanim??

Odesláno

me to takhle vysoko nikdy nevyletelo...v zacpe max. 100 ale v cerveny sem nikdy nebyl :o vezu to tam zkrz klimu a jeste na ne vybalim tohle...nekdy se divim ze je Rebik tak klidnej :) ale jeste porad potrebuji vedet co udelat abych tam dojel...tusim ze odpoledne pres zizkov taky nejakou tu zacpu potkam :(

Odesláno

Radu nemám, pouze hodně blbou - objet zácpu... Vím, že je to knížecí rada...:( Ale jestli tam máš dost vody, tak to snad vydrží... Mně to teda vždycky ve finále sahary uchladily...

Odesláno

no doufam ze to uchladi ale je fakt ze se mi to ani trochu nezamlouva s tim jezdit :(

2 Neon: mimochodem obcas vidim toho tveho lva stat u Twinu ...kdyz tomu das jeste nejakej ten plastovej prah tak :o

Odesláno

Jo, ty prahy zrovna teď řešim v Tuning sekci, ale to neni jediný, co je zapotřebí udělat (dodělat) auto je pořád takovej polotovar nedodělanej:) Buď nejsou peníze, nebo neni čas - a nejhorší na tom je, že tyhle dvě veličiny jsou přímo úměrný ... :)

Odesláno

S timhle jsem u Vasendu uz byl. Vadny teplotni cidlo, ted to v kolone vyleze na 100C a sepne se sahara a zacne chladit. Vyslo mi to na neco kolem 1000,-

Odesláno

Za 1000,- to je na muj vkus docela dost - mě vyšlo před rokem (pravda na BX) na 160,- - nebyl to originál, ale prodávaj je v druhovýrobě ve vršovicích u PaP, nebo jak se ta firma jmenuje.

Takže bych to viděl tak do 3-4 stovek max - pakliže to bude opravdu v tom čidlu. Vyměnit to je jednoduchý jako tankování...

Mimochodem tomu topení nevěřim - taky jsem o tom slyšel, ale u BX mi to nepomohlo - maximálně jsem byl ještě víc opocenej (z nervů jestli dojedu a z horka):papa

Odesláno

2 z3rg: kez by to bylo jen tohle...ale obavam se ze nee :( nez jsem odjel k vasendovi tak jsem dolival do chladice destilku..nez jsem prijel tak to bylo o5 v neprijemny cerveny zone a to uz dost takze jsem potom byl moc rad kdyz jsem moh vypnout motor:grr

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

2 z3rg: kez by to bylo jen tohle...ale obavam se ze nee :( nez jsem odjel k vasendovi tak jsem dolival do chladice destilku..nez jsem prijel tak to bylo o5 v neprijemny cerveny zone a to uz dost takze jsem potom byl moc rad kdyz jsem moh vypnout motor:grr

Jo, tak to bych byl \"relativne\" vklidu - to fakt vypada na to tepelny cidlo - me to \"varilo\" po 5-10km

kazdopadne pak napis jak to dopadlo...a good luck

Odesláno

tak jsem si karu privez...bylo to vadny teplotni cidlo...cena cca 1000CZK...delala se na tom spolecne klima takze nevim presne...ale uz to krasne ukazuje 80°C max 90°C pri popojizdeni jako driv :)huraaa...jeste ze to nebylo nic horsiho

Timto o5 dekuji Vasendum :)

Odesláno

ja mam na 405ce 1.9benzin pri vetsich teplech teplotu porad kolem 100-105stupnu, v kolone max 110stup., a pritom se mi sahara mini zblaznit, toci o sto sest, tak nevim kde je chyba....?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...