Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 rano v zacpe mi vyletela teplota az do cervenyho chaos panika...kdyz jsem auto odstavil a otevrel haubnu tak jsem slysel jenom huceni ventilatoru vezu to odpoledne k vasendum ale rad bych tam dojel....takze co mam udelat pred nastartovanim?? Citovat
Dundee Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Takhle to vypadá, že ti sepla až druhá rychlost větráku (tuším, že při 105°C). Možná napálenej spíač na chladiči. Citovat
jbily Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Stává se mi to taky, v zácpách, při popojíždění. Teplota vyleze na 100-105°C. Jsem zvědav, na co u Vašendů přijdou... J. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 me to takhle vysoko nikdy nevyletelo...v zacpe max. 100 ale v cerveny sem nikdy nebyl vezu to tam zkrz klimu a jeste na ne vybalim tohle...nekdy se divim ze je Rebik tak klidnej ale jeste porad potrebuji vedet co udelat abych tam dojel...tusim ze odpoledne pres zizkov taky nejakou tu zacpu potkam Citovat
jbily Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Radu nemám, pouze hodně blbou - objet zácpu... Vím, že je to knížecí rada... Ale jestli tam máš dost vody, tak to snad vydrží... Mně to teda vždycky ve finále sahary uchladily... Citovat
Neon Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Může to bejt i vadný tepelný čidlo. Rada jak to obejít asi neni žádná, ale když to jenom trochu pojede, tak sahara to uchladí. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 no doufam ze to uchladi ale je fakt ze se mi to ani trochu nezamlouva s tim jezdit 2 Neon: mimochodem obcas vidim toho tveho lva stat u Twinu ...kdyz tomu das jeste nejakej ten plastovej prah tak Citovat
Neon Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Jo, ty prahy zrovna teď řešim v Tuning sekci, ale to neni jediný, co je zapotřebí udělat (dodělat) auto je pořád takovej polotovar nedodělanej:) Buď nejsou peníze, nebo neni čas - a nejhorší na tom je, že tyhle dvě veličiny jsou přímo úměrný ... Citovat
zoby Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 pokud ti to zas hodně vyleze pus? naplno topení, trochu to pomůže Citovat
Guest Ludweek Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 neuvarim motor ale sebe jj taky uz jsem to slysel Citovat
jbily Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 No, puštěné topení mi pomáhalo - před 15ti lety ve \"stodvacítce\" - v \"třistašestce\" to moc nefachá... VYZKOUŠENO... Citovat
Dundee Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Mě to pomáhalo u dvojky golfa, tak nevim. Každopádně bych to zkusil. Citovat
z3rg Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 S timhle jsem u Vasendu uz byl. Vadny teplotni cidlo, ted to v kolone vyleze na 100C a sepne se sahara a zacne chladit. Vyslo mi to na neco kolem 1000,- Citovat
Neon Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Za 1000,- to je na muj vkus docela dost - mě vyšlo před rokem (pravda na BX) na 160,- - nebyl to originál, ale prodávaj je v druhovýrobě ve vršovicích u PaP, nebo jak se ta firma jmenuje. Takže bych to viděl tak do 3-4 stovek max - pakliže to bude opravdu v tom čidlu. Vyměnit to je jednoduchý jako tankování... Mimochodem tomu topení nevěřim - taky jsem o tom slyšel, ale u BX mi to nepomohlo - maximálně jsem byl ještě víc opocenej (z nervů jestli dojedu a z horka) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 2 z3rg: kez by to bylo jen tohle...ale obavam se ze nee nez jsem odjel k vasendovi tak jsem dolival do chladice destilku..nez jsem prijel tak to bylo o5 v neprijemny cerveny zone a to uz dost takze jsem potom byl moc rad kdyz jsem moh vypnout motor:grr Citovat
gvg Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Dej pak vědět, co to nakonec bylo a za kolik. Citovat
Neon Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: Ludweek 2 z3rg: kez by to bylo jen tohle...ale obavam se ze nee nez jsem odjel k vasendovi tak jsem dolival do chladice destilku..nez jsem prijel tak to bylo o5 v neprijemny cerveny zone a to uz dost takze jsem potom byl moc rad kdyz jsem moh vypnout motor:grr Jo, tak to bych byl \"relativne\" vklidu - to fakt vypada na to tepelny cidlo - me to \"varilo\" po 5-10km kazdopadne pak napis jak to dopadlo...a good luck Citovat
Guest Ludweek Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 tak jsem si karu privez...bylo to vadny teplotni cidlo...cena cca 1000CZK...delala se na tom spolecne klima takze nevim presne...ale uz to krasne ukazuje 80°C max 90°C pri popojizdeni jako driv :)huraaa...jeste ze to nebylo nic horsiho Timto o5 dekuji Vasendum Citovat
Marcel Odesláno 26. červen 2005 Odesláno 26. červen 2005 ja mam na 405ce 1.9benzin pri vetsich teplech teplotu porad kolem 100-105stupnu, v kolone max 110stup., a pritom se mi sahara mini zblaznit, toci o sto sest, tak nevim kde je chyba....? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.