Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Použít je lze, pokud rozměrově odpovídají hodnotám v TP. Jen nevím co by na to řekli cajti, kdyby si toho všimli - byť rozměrově sedí, tak dle TP na to auto nepatří .... :myslim

Odesláno

podle mě by tohle nikdo neřešili při dopravní nehodě,pokud sedi rozměr tak hmotnostní index je-li větší nemá vliv na jízdní vlastnosti a vliv na dopravní nehodě i na nezaviněné,mohl bych se ti zeptat šéfa dopravky?:myslim:papa

Odesláno

Na Cčkovej gumách jsem toho mrtě najezdil a je fakt, že se v podstatě jedná o kvalitnější gumy, takže by nemusel bejt problém. Teď mně ale napadlo jedno možné úskalí a to je rychlostní index - u Cček bude asi nižší než je předepsaný pro C8u.

Odesláno

Je to hlavně zbytečně drahej luxus - Cčka jsou dražší, než pro osobáky...

Osobně bych je tam nedával, ale myslím, že by to ničemu nemělo vadit při dodržení ostatních parametrů - zeptej se Stiflera, ať to na cajtech zjistí a ještě bych brnknul nějakýmu likvidátorovi z pojišťovny, nebo třeb Gronholm a budeš mít jasno ...

Ale na rovinu bych je prodal a koupil na osobáka a ještě ušetří :)

Odesláno
bude to skakat jak koza tohle tam fakt nedavej

A na to si přišel jak? Cčko je guma, která má více vrstev materiálu a je tedy schopná snést vyšší zátěž. Na té C8ě se může stát jediný - bude podstatně snížené nebezpečí defektu (Cčko prostě jen tak nepíchneš). Pro skákání jako koza nevidím jediný důvod. pokud jsou ty gumy za dobrou cenu, klidně bych je na tu C8u dal (ale ohlídal bych ten rychlostní index, s tím by mohl být reálný problém).

Odesláno

Index rychlosti je tam T, takže by to tam dát mohla s tím že by musela vylepit nalepku do kabiny že max rychlost je 190. Normalně má H -210, je to o jeden stupeň dolů což u zimáku lze, ale ohledně ty tvrdosti a legalnosti použití na to asi dlabe

Odesláno

Jen pro info pokud jsou na vozidle nasazeny pneumatiky s menším rychlostním indexem než má vozidlo max rychlost musí být v zorném poli řidiče umístěna nálepka s max rychlostí těchto pneu. Takže menší rychlostní index nevadí.

Odesláno

Z hlediska zákona je to po vylepení nálepky OK, ale jak bylo napsáno bude to víc poskakovat - mám to vyzkoušené. Nicméně u C8 bych se toho nebál. Třeba kolegův Sharan je má předepsané.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...