Radek Hurvajz Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Tyhle pneu jsou určena pro lehká nákladní vozidla, dodávky - dodávkové C pneumatiky Ptám se, lze tyto pneu použít na osobní automobil, konkretně C8 Děkuji Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Použít je lze, pokud rozměrově odpovídají hodnotám v TP. Jen nevím co by na to řekli cajti, kdyby si toho všimli - byť rozměrově sedí, tak dle TP na to auto nepatří .... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 No právě proto se ptám, rozměrově je mi to jasný, ale nevim jestli se to muže, o to jde. Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 podle mě by tohle nikdo neřešili při dopravní nehodě,pokud sedi rozměr tak hmotnostní index je-li větší nemá vliv na jízdní vlastnosti a vliv na dopravní nehodě i na nezaviněné,mohl bych se ti zeptat šéfa dopravky? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Se klidně zeptej a cestou domu se stav u segry a mužeš ji to rovnou řict:D:D Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 jo to bych ji musel dát kolik má hmotnostní index v TP a co tam chce dát?napiš mi označení pneu v TP a co tam chce dát přesně!!! Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Na Cčkovej gumách jsem toho mrtě najezdil a je fakt, že se v podstatě jedná o kvalitnější gumy, takže by nemusel bejt problém. Teď mně ale napadlo jedno možné úskalí a to je rychlostní index - u Cček bude asi nižší než je předepsaný pro C8u. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 No to je možný, to mě zatim nenapadlo Citovat
Milan+ Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 No není to zbytečné tam tohle dávat,hlavně budou tvrdší a těžší než normál pro C8. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Segra šetří a našla nějaký za dobrej peníz sundaný z referenčního vozu na inzerát, tak se ptala jestli by ji tam nešly Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 bude to skakat jak koza tohle tam fakt nedavej Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 No o mě nejde, jak pišu, je to segry bilej slon C8:D Citovat
Neon Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Je to hlavně zbytečně drahej luxus - Cčka jsou dražší, než pro osobáky... Osobně bych je tam nedával, ale myslím, že by to ničemu nemělo vadit při dodržení ostatních parametrů - zeptej se Stiflera, ať to na cajtech zjistí a ještě bych brnknul nějakýmu likvidátorovi z pojišťovny, nebo třeb Gronholm a budeš mít jasno ... Ale na rovinu bych je prodal a koupil na osobáka a ještě ušetří Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 ona je nemá koupený, jen o nich přemyšlela když našla ten inzerát. Ale dik Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 bude to skakat jak koza tohle tam fakt nedavej A na to si přišel jak? Cčko je guma, která má více vrstev materiálu a je tedy schopná snést vyšší zátěž. Na té C8ě se může stát jediný - bude podstatně snížené nebezpečí defektu (Cčko prostě jen tak nepíchneš). Pro skákání jako koza nevidím jediný důvod. pokud jsou ty gumy za dobrou cenu, klidně bych je na tu C8u dal (ale ohlídal bych ten rychlostní index, s tím by mohl být reálný problém). Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 protože ma vic vrstev a je tvrda a 807 ma lehkej zadek tak proto Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Index rychlosti je tam T, takže by to tam dát mohla s tím že by musela vylepit nalepku do kabiny že max rychlost je 190. Normalně má H -210, je to o jeden stupeň dolů což u zimáku lze, ale ohledně ty tvrdosti a legalnosti použití na to asi dlabe Citovat
Laďa Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Jen pro info pokud jsou na vozidle nasazeny pneumatiky s menším rychlostním indexem než má vozidlo max rychlost musí být v zorném poli řidiče umístěna nálepka s max rychlostí těchto pneu. Takže menší rychlostní index nevadí. Citovat
koblih69 Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Z hlediska zákona je to po vylepení nálepky OK, ale jak bylo napsáno bude to víc poskakovat - mám to vyzkoušené. Nicméně u C8 bych se toho nebál. Třeba kolegův Sharan je má předepsané. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 No vždyť to pišu, a mužeš jen o jeden stupeň níž. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.