Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zabezpecenie 508


Toudy5587

Recommended Posts

Zaujma ma ake mate zabezpecenie vo vasom aute alebo co by ste doporucovali tam nahodit.Zeder, construct,defend alebo nejake alarmy alebo co je take overene a bezpecne aj ked v dnesnej dobe sa da prekonat vsetko.Ceny su asi cca stene od 300 do 400€ Ja mam zatial len imobilizer a to je asi problem.Teda tu v nemecku ani nie tu to nie je az take zle ale potom doma asi hej...pozname to :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně do toho nenech vrtat nejaký defentloky apod.,ti co se tím zabývají, je to pro ne hračka a tobě rozvrtají kulisu,všechny ty piliny napadají do té vazeliny a ty jak budeš radit,tak si to sám vydres..měl jsem tento problém už před lety a nikdy to už neudělám..nejlepší je tajný vypínač za 500 a účinnost daleko větší..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokial Ti bude niekto chcieť ukradnúť auto, tak Ti nepomôže nič, ak sa im nepodarí s nim odýsť, tak ho naložia a odvezú Ti ho. Najlepšie je ak máš kombináciu viacerých vecí (imobilizer, kódované okná, defendlock, tajný vypínač ....) Ala ako píšem nič nieje stopercentné ani hlídanie cez GPS alebo telefon lebo sú na to rušičky. Ktosi tu písal, že to má urobené ináč, ale už si nepamätám ako to presne bolo a kto to bol. Tuším, že to mal urobené tak, že sa dotazoval na telefon v aute a ak neodpovedal tak mu to hlásilo alarm na jeho telefon. Zkusím pohladať.

Edit:

Najlepšie zabezpečenie je dobré poistenie.

[upravil dne 16/11/12 20:21 od Bigbadjohn]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To uz som niekde pocul ze ked ho budu chciet ukradnut tak ho ukradnu ale tu ide asi skor o dobry pocit ze tam nieco mam.Len aby to neukradol nejaky pocestny ktory bude mat skrat v hlave.Ked sa na to zameria nejaky specialista ktory sa tomu \"venuje\" tak ho nic nezastavy.Ale aj tak by som tam nieco chcel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na kazde sklo, zrkadlo proste cokolvek sklenene vyleptaj vin karoserie... ;)

a samozrejme poistka.

zbytocna investicia tie zedery a defendy a neviem co... ked sa o to budu pokusat,

auto zbytocne donicia a nechaju tak... kludne ti ho aj olejom z pomsty pooblievaju, alebo

sedacky dorezu... ty budes mat dobry pocit ze ostalo tam kde si ho nechal... a teraz otazka...

budes to auto este chciet?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam defend lock. stalo to pri nakupu auta 5 tis bez DPH v autorizaku, tak jsem to tam dal. vim, ze to moc nepomuze, mozna odradi amaterskou minoritu zlodeju, ale za tu cenu se to oplatilo, protoze je diky tomu nizsi pojistka, takze se to za par let vrati.

defend je namontovan velmi nenapadne, mozna az prilis, takze ho ani ta zlodejska svine neuvidi. je to u leve nohy spolujezdce zapusteno dovnitr, takze to fakt neni videt.

jeste se chystam na piskovani skel. pokud znate dobrou nabidku, sem s ni. to je udajne velmi efektivni metoda, protoze profi gangy do jiste miry odradi to, ze pak musi menit skla a uz se jim kseft prodrazuje.

jinak si myslim, ze nase francouzska herka neni stredobodem zajmu profi gangu. vzdyt take havarijko na p508 stoji polovinu z havarijka A4.

edit: ten defend vubec nepouzivam. tak velmi jsem si zvykl na bezklicove nastupovani, ze jsem liny manipulovat s klicem.

[Edited on 17/11/12 10:12 by Hajra]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne ponukaju construct.Ale asi pojdem do zederu.Pri zamykani spiatocky staci vymacknut spojku a auto odtiahnu alebo odtlacia ale ked bude zamknute riadenie uz si neporadia.A udajne este nebol pekonany tak sam neviem.Alebo potom uz len to GPS-ko.

Edit: Hajra.Toto mi napisal jeden maniak cez auta citujem \"Pieskovanie ti rozhodne doporucujem, spravis to aj sam doma za styri eura - tak ako ja, nechas si v najblizsej reklamke vyrezat plottrom do folie VIN cislo, tolkokrat kolko mas okien, potom si kupis kyselinu fosforecnu v drogerii cestou naspat a leptas do okien - nozikom vyberies pismenka z folie, foliu nalepis na sklo a natries stetcom kyselinou. Ach ano budes potrebovat aj stetec, maly tenky, urobis to vonku pred barakom kvoli smradu. Za desat minut je leptanie skoncene a suche, foliu opatrne odlepis dole.\"

[Edited on 17/11/12 13:49 by Toudy5587]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moja vyhoda je ze byvam v rodinnom dome a parkujem vo dvore teda zatial takze ta hydraulika asi nepripada ale keby niekde prespavam v hoteli alebo niekde v meste na parkovisku aby mi to necorli.Jednoducho pre pokoj duse viacmenej. To je len vyhovorka ze ked ti to budu chciet ukradnut tak ti to ukradnu.Tak to nemusia ani montovat zamky na dvere ani spinaciu skrinku na kluc.Lebo to ich nezastavi pred vniknutim do auta.

[Edited on 18/11/12 22:10 by Toudy5587]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Zeder a musím zaklopať zatiaľ sa nikto nepokúšal, je pravda že ho zvonku nie je vidno no upozorňuje naň nálepka na okne (ak je nalepená čo odprúčam). Ak autíčkar chce zobrať nejaké auto predsa si len vyberie také čo nie je zabezpečené (čas hrá proti nemu).

Vlastnej skúsenosť, keď vedľa vtedy ešte mojej Felície (s alarmom, constructom atď) pred nemocnicou v BA pošla Felícia ktorá nemala žiadne zabezpečenie a majiteľke zostali len kľúče.

Čo sa týka odcudzenie odťahovkou neje to až také bežné, nie každý zlodej chdí odťahovkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja uz som toho vela popremyslal a precital a rozhodo som sa ze ho tam dam.300€ ma nevytrhne z biedy a budem s kludnoou dusou spavat.A tie komenty typu ked budu chciet ukradnut ukradnu som cital v kazdom druhom prispevku....smiesne.

Judes kde si si to daval montovat v PD alebo BA ???ako si bol spokojny s ochotou a komunikaciou?Je to naozaj pravda ze sa im ho este nepodarilo prekonat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...