Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo ták, já myslel že sis je objednal, jak jsi psal v jedné odpovědi u někoho tady :) Právě se chystám do těch z Ebay, tak jsem zvědav jak to dopadne :roll

Jinak k rozlepení valeo gratuluju :D Měl jsem je doma a zdůvodu nemožnosti rozlepení jsem je raději prodal dal :ticho

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ty bláho, to bude hodně o prsa. Celkově ten disk je široký 228,6 mm. To je jako bys na auto dal gumu 225 mm při ET17 :myslim

Vpředu by taková šíře vadit nemusela, ale vzadu při tomto ET si myslím, že už budeš škrtat o vnitřní podběh :myslim Venkovní neřeším, s ním to bude zároveň, nebo mimo něj :D

[upravil dne 19/6/13 15:49 od MilanF1]

Odesláno

řešil jsemto pravě z čechičem v zadu by to mělo bejt v poho možna malinko se kdyžtak vytahnou lemy ale předek bude pruser mělo by to koukat cca 2cm ven ale jde o to jestly se paprsek vejde mezi třmen :/ jinak použiju gumy ze svych 205 45 v tom neni problem viěl jsem i 195 na 9j :D ale musi se to nastřelit

Odesláno

Gumu neřeším, je mi jasné, že disk poleze ven. Vzadu tedy OK? Já si myslím svoje :D

Vpředu to fakt poleze ven. Já mám 7J, ET15 a jsem zároveň, tudíž opravdu cca 2cm ven.

Nechápu ten třmen. To jsou ty paprsky tak zapuštěné, že by se tam nemusel vejít brzdič?

Byl jsem měřit. Vzdálenost mezi dosazovací plochou disku na náboj a třmenem, který jde směrem k disku (paprskům) je cca 3 cm (mám origo 266 mm).

Když koukám na fotku, tak to bude asi průšvih ... Jedině to vytáhnout 20 mm ven podložkama, ale to blatníky by se muselo hooodně vytahovat ven :D

[upravil dne 19/6/13 16:12 od MilanF1]

Odesláno

pravě je to jen spekulace jestli do třmenu vejdou nebo ne nejlepši by bylo vyzkoušet a pak by se vidělo jenže manik je až z Mostu což je přes celou čr

Odesláno

8čka neni k sehnani nedostatkovy zboži proto jsou tyhle za relativě dobry peniz 5ka ale nakonec to vypada že je opravdu vypustim z hlavy a seženu nějaky jiny nejlip 7.5 stima jsem zpokejenej do vikendu uvidim mam domluveny ještě podobny 7.5ky o vikendu da info ale byly na fordu a střed maj 63mm tak snad to zachrani podložky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...