Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Stráňa to víš že se dělali ve velikosti R16 dokonce i v rozteči 4x108 dokonce i et není spatný ;)

http://www.alu-centrum.cz/www-alu-centrum-cz/eshop/33-1-Alu-kola-DESIGN/220-3-R16/5/71-Lita-kola-BBS-RS-STYLE-SILVER-2-design

[upravil dne 29/12/13 13:07 od Print]

:) ale to je uplně jiná značka, co má x-dejv se v 16 nedělají, neboj s pánem co je sem dováží jsem mluvil po telefonu, nesmíš koukat jen na design, ale i na výrobce...pak je samozřejmě i cena jinde:papa

Odesláno

A to co ma x-dejv je lepsí nebo horší značka ?

Nebo respektivě jestli jsou více dílné nebo se rozebrat nedají ?

[upravil dne 29/12/13 17:16 od Print]

Odesláno

přiznám se, že jsem do těch kol taky chtěl jít, ale nedělají je v16kách...co se týče kvality to nevim, když jsem s pánem mluvil tak mi je strašně vychválil, že s nimi nikdy neměl problém....no a jestli jsou vícedílné, tipuju, že jako většina replik ne, ale možná se pletu...

Odesláno

ok díky za info :) ale ty co sem dával odkaz jsou jednodílné rozebrat se nedají .. ale slyšel jsem o replikách co jsou 2 dílné ale na ty jsem ještě nenarazil tak proto jsem se ptal jestli to nejsou náhodou tyhle

Odesláno

jo pořad jsou to jen kola ktery se dají kdykoliv prodat :) jinak dneska proběhla instalace novy hudby značky Fusion hraje opravdu bezvadně ještě je na cestě laminatovy plato z Army Pugu kdo zná :) a ještě jsou na cestě nankang 185 45 15 :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...