ReaPerek Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Ahoj chtěl jsem se zeptat jeslti nekdo ma zkusenost s latkou na dveřich už ji mam docela zašlo a chtěl bych ji nejak oživit. Jsou nějaké přípravky na oživení? Nebo latku přestříkat nejakym specialním (barevnym) sprejem? Nebo lze latku nejak sundat a dat tam novou třeba chemoprenem? Předem děkuji za rady Citovat
ChouLu Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Rozdělat se to dá... ale je to zatavený na každý centimetru.. takže to budeš odvrtávat celej den.. ale jde to Citovat
ReaPerek Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 no tak to je naprd ja myslel že by to mohlo jit nejak lepe Citovat
ReaPerek Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 CO třeba tohle? http://www.drostra.cz/?PID=15184 . Někdo nejaké zkusenosti? Citovat
koblih69 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Jo a pak si na tom budeš brousit paty ne? , přečalounit to není ptoblém, dělal jsem to na 406 Citovat
PAJA106 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 A co ji pořádně mokrou cestou vyčistit? Citovat
ReaPerek Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 zkusim to ale zda se mi zasla proste jak bych to řekl jakoby už prodřena [upravil dne 9/11/12 18:34 od ReaPerek] Citovat
ReaPerek Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Jo a pak si na tom budeš brousit paty ne? , přečalounit to není ptoblém, dělal jsem to na 406 Někde na intu jsem viděl že to nekdo dělal chemoprenem a vypadalo to pekne ale už nevim kde a šlo mi o to jeslti to delal přimo na dveřich či to nejak rozebiral. Citovat
koblih69 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Chemoprénem jsem to lepil já, je to tu někde na fóru, oddělával jsem jen madla na zadních dveřích. Citovat
ReaPerek Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Takže stači sundat madla a na to jsi rovnou nalepil novou latku? Starou jsi nesundaval? Citovat
koblih69 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Ano přesně tak, vysledek byl srovnatelný s originálem, akorát látku jsem zvolil kvalitnější. Citovat
ReaPerek Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Tak s tim samozřejme počitam že tam pujde kvalitnejsi jenom se zeptam jakej typ chemoprenu jsi použil (značku) vim že se ješte naotravuju ale můžu se zeptat jakou latku jsi tam daval jestli si jeste pamatujes řikal jsem mati že potřebuju a ona nevim vubec jakou (dela v textilu) že latkou ten chemopren proteče [upravil dne 9/11/12 19:04 od ReaPerek] Citovat
koblih69 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Ano přesně tak, vysledek byl srovnatelný s originálem, akorát látku jsem zvolil kvalitnější. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.