Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak a jak dlouho mejete sveho drahouska?

Jak a jak dlouho mejete sveho drahouska?  

1. 1. Jak a jak dlouho mejete sveho drahouska?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Tak by mě zajímalo, kde fšici ty svý miláčky myjete??? Když je to všude, kromě automyček, přísně zakázaný. :myslim:bojim

PS: Prakticky to dělal jeden, co si nedávno v Brně pořídil pežotka a hned ho chtěl vyzkoušet na parkovišti. No, trochu to přehnal s jedním smykem a skončil ve Svratce. Stačilo už jen vytáhnout kartáč a jít nato. :D

Svého miláčka myji : před vjezdem k rodičům, na zahradě u rodičů, před garáží, v garáži. K mytí používám vodu ze studně, takže si stěžovatelé na mě nepřijdou. A pokud použiji nějaký šampón, tak ten je odbouratelní a šetrný k matičce přírodě. Myčku nepoužívám pouze někdy jen wapku (málokdy).

A pokud by to někomu vadilo, tak ať si zjistí, co prší v začátku deště za sajrajt (kyselý déšť)!:grr

[upravil dne 2/3/07 OK406]

Odesláno

Pokud myslíš černý mor, tak to ani nezastavím činnost při mytí auta na soukromém pozemku, kam ti nikdo nesmí bezdůvodně vstoupit. Dnes už je na etiketách napsáno, že přípravek je odbouratelní a přírodnímu prostředí neškodní! A pokud umí číst, tak si to může přečíst.:myslim:D:D:D:o:o

Odesláno
Původně zaslal: komisar

nemeju pokud umaju tak zaprší takže pokud je čas přejedu wapkou u benzinky,loni jsem chtěl naleštit a buď jsem makal v práci či poprchávalo,tak to mám doma snad letos mne to vyjde:papa

Nevymlouvej se. Můžeš si to umýt v mé velkogaráži. Tam ti poprchávání nevadí:myslim:myslim:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

U mě se od začátku tohoto tématu nezměnilo nic - auto celkově nechávám vyčistit kolem Vánoc, přes rok OBČAS (zejména před srazy) projedu myčkou - víc péče mému vozu netřeba.

[upravil dne 2/3/2007 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Auto meju růčo,docela se stím piplám,zvlášť v letních měsících,většinou tak okolo tří hodin.

Tak tolik času nazbyt prostě nemám, mám asi jiné životní priority a než ztrávit 3 hodiny šmudláním auta s nejistým efektem, to si radši udělám pěknej výlet někam do neznáma (a klidně i špinavým autem).

Odesláno

Medvěd: Ty by jsi měl být jako předseda příkladem:D:D:D. To máš to srdce, jezdit se špinavým autem?? A pak vizitka našeho P-C, pokud máš samolepku. Pokud někdy zavítáš do jižních Čech, tak uděláme tvému autíčku lázeň:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Medvěd: Ty by jsi měl být jako předseda příkladem:D:D:D. To máš to srdce, jezdit se špinavým autem?? A pak vizitka našeho P-C, pokud máš samolepku. Pokud někdy zavítáš do jižních Čech, tak uděláme tvému autíčku lázeň:D:D:D:D

Bacha, Ok myslí že to pošle do Jihočeskýho rybníka:D:D:D:D:D
Odesláno

Zrovna 10.3. se chystám do Veselí k účetní, chceš - li během toho, kdy budeme ladit daňové přiznání přijet a auto umýt,

DOBROČINNOSTI SE MEZE NEKLADOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Neeeeeeee to ti autíčko bude svítit. Neboj já skočím teď na JETE pro svítící vodu, která jim už týden utíká a to by bylo, aby se ti 406 nezářila a nesvítila:D:D:D:D:D:D

[upravil dne 3/3/07 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Zrovna 10.3. se chystám do Veselí k účetní, chceš - li během toho, kdy budeme ladit daňové přiznání přijet a auto umýt,

DOBROČINNOSTI SE MEZE NEKLADOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak já ti umyji auto a ty mě uděláš společné zdanění. Myslím, že je to solidní nabídka. A navíc budeš dvojnásobně spokojen a to ty a autíčko (406). Tak co ty na to??:myslim:myslim:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...