Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak a jak dlouho mejete sveho drahouska?

Jak a jak dlouho mejete sveho drahouska?  

1. 1. Jak a jak dlouho mejete sveho drahouska?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jak a cim mejete sveho drahouse? A jak dlouho Vam to trva?

Ja za sebe muzu rict, ze nejdele jsem auto myl a lestil kolem 8 hodin. V prumeru mi to trva 2-4 hodiny podle toho, jak jsem rychlej a davam si zalezet :)

Odesláno

Ja meju auto když je na to počasí každý týden a leštení tak jednou za 3-6měsíců podle nálady.

V průměru mi to trva max 2hodiny komplet i s vyluxováním. :):)

Odesláno

Samotne myti je rychle...20-30minut. Potom se zbavit kapek vody dalsi pulhodinka, kdyz bych jeste lestil tak naneseni ctvrhodinka, zaschnuti dalsi ctvrhodinka no a letesteni tak 20 minut...vetsinou kdyz to absolvuju cele, tak to trva neco mezi hodinou a pul a dvema hodkama... Ale od jiste doby uz na to vetsinou seru a ani nelestim, protoze mam auto venku a stejne je na druhy den zaprasene, a to nemluve o tom kdyz trosicku zaprsi :/ Takze to max. myju a na lesteni voskem uz vetsinou kaslu

Odesláno

Nema se vosk nahodou lestit do minuty od jeho naneseni, prave aby nezaschnul? Ale mozna zalezi na typu vosku... :D

Odesláno

Pred tydnem sem myl (+ luxoval)a lestil auto cca 3 hodky, a celkem teda prace aspon s tim voskem co sem koupil. Ale stejne to je naprd, nez dojedu do Prahy tak je stejne predek plnej rozcaknutejch brouku a na ulici to je za chvil zapraseny. Ale aspon sem pro nej neco udelal.

Jo a k tomu vosku. Co ja vim tak ma prave zaschnout a potom to rozlestit do lesku, ne ? :D

Odesláno

meje dest a mycka shell, program platinum nebo tak nejak... kdybych mel zahradu nebo nejaky misto na to tak bych taky asi myl rucne alespon obcas, ale na sidlisti na to prdim..tahat kyble vody a notovat si tam s dedama, ktery si tam smudlaji hadrem svoje skodovky a wartase

Odesláno
Originally posted by z3rg

Pred tydnem sem myl (+ luxoval)a lestil auto cca 3 hodky, a celkem teda prace aspon s tim voskem co sem koupil. Ale stejne to je naprd, nez dojedu do Prahy tak je stejne predek plnej rozcaknutejch brouku a na ulici to je za chvil zapraseny. Ale aspon sem pro nej neco udelal.

Jo a k tomu vosku. Co ja vim tak ma prave zaschnout a potom to rozlestit do lesku, ne ? :D

Na mym vosku mam napsano: \"Naneste na karoserii krouzivymi pohyby a do minuty rozlestete do vysokeho lesku. NENECHAVEJTE VOSK ZASCHNOUT!\" :D

Odesláno

Patřím mezi ty, co si s tím fakt vyhrajou.. když mě to chytne fest, tak mi to trvá ty tři hodinky.. Asi si vzpomínáte, že jsem svého Pažouta kupoval od bábrle a to je člověk, co nevidí, to nekoupí. Takže mi na cestu přibalila ty srajdy od Horsta Fuchse. Takže to na to občas patlám.. a jako... nemůžu říct, že je to špatný, ale ani, že je to lepší než kupa podobnejch sajrajtů čtvrtinové ceny. To víte, vzduchovkou do auta střílet nehodlám, a vaječinu si na kapotě taky běžně nekuchtím.. Takže kdo ví..

Musíte mi potvrdit, že není nad to, pořádně se při úklidu a mytí auta zapotit a pak jak pako 20 minut zírat na tu naleštěnou nádheru.

Odesláno

Joo, ještě musím něco doporučit. Ono to asi taky kdysi běželo v nějakých telešopinzích či se to prodávalo pochybným podomním prodejem. Byla to taková \"zázračná\" hadýrka ze švédských vláken (či co) na okna. Jako, že bez Jaru, lesk jak blesk. Moje drahá si to hýčká právě jen na ty okna, tak jsem si to půjčil (na okna) a ono to bezvadně funguje i na asfalt a takový ty zaslý žlutý muší hovínka a leptance co padaj ze stromů.. No, sjel jsem s tím celý auto sakumprdum a fakt paráda. Fakt doporučuju vyzkoušet, máte-li něco takového doma. Musím však přiznat, že za výslednou podobu toho hadříku jsem věru pochválen nebyl. Ten asfalt se holt projeví..

Odesláno

309 myl prevazne dest + na jare omejt od soli a bordelu :D

ted asi budu muset popremyslet o nejakem castejsim myti, bo me DD na pristim srazu utluce :D :D :D

zatim meju broucka jednou mesicne na zahrade u rodicu tak dve, tri hodky i s vyluxovanim, ale nez dojedu do Prahy, tak uz je stejne vpredu nalepena spousta brouku a kola zapraseny od brzd :(

BTW, cim mejete a lestite? potrebuju neco pokoupit....

[Editován dne 16/6/05 Vvitty]

Odesláno
Napsán autorem Vvitty

BTW, cim mejete a lestite? potrebuju neco pokoupit....

Ja meju obyč autošamponem s voskem a pak leštim kosmetikou od želvičky (Turtle wax)... :D:D

Odesláno

Meju jako silenec a vasnivy motorista (2+ hodin)

a to kvůli tomu, že to dost dlouho nechávám pak \"zašpinit\".

Když dělám mytí, vosk, vysávání, komplet tak i 4h

Odesláno

Hmm, nerad to píšu, ale nemeju prakticky vůbec :( Maximálně jednou do roka zajedu na myčku. Přední sklo ostříkám ostřikovačem a setřu stěračem, občas ho omyji na benzínce. Ale asi před 14 dny mi auto opláchla tchýně :D Ale neleštila :(

Auto mám na ježdění a ne, abych kolem něj pořád běhal. Ale jednou ho naleštím a vyfotím. Aby byly nějaký fotky do profilu :D:D

Odesláno

Dobra kosmetika je TurtleWax, Armor .. z tech lepsich potom Waxoyl nebo Sonax.

Ja mam 5 let starej sampon, je to spis uz gel, ale furt peni a meje super .. akorat vosk uz si budu muset koupit novej, pac ten starej uz je hroudovitej ;).

Odesláno

A ted mi jeste reknete jak dostanu z kapoty radioaktivni holubi trus. At sem delal co sem delal, tak to je proste videt. Drhnul sem to houbou, lestil jak pominutej a stejne je tam videt takova mapka ... :o

Odesláno
Napsán autorem Peta

Hmm, nerad to píšu, ale nemeju prakticky vůbec :( Maximálně jednou do roka zajedu na myčku. Přední sklo ostříkám ostřikovačem a setřu stěračem, občas ho omyji na benzínce. Ale asi před 14 dny mi auto opláchla tchýně :D Ale neleštila :(

Auto mám na ježdění a ne, abych kolem něj pořád běhal. Ale jednou ho naleštím a vyfotím. Aby byly nějaký fotky do profilu :D:D

Pé?o, plnej souhlas s Tebou - nejsem otrokem auta (i tak mě stojí dost peněz). Takže meju tak 1x - 3x do roka v myčce (když mám náladu, tak i před srazem projedu kartáčema) .

Vnitřek??? To je vánoční dárek pro auto, na co by se pak celej rok mělo těšit?

Odesláno

Dotaz byl jak dlouho myji autí.

Myji ho cca jeden krát za měsíc až za dva měsíce většinou ručně.

Venek cca 20 minut. A ještě domiju okolo dveří a přečistím i vnitřek cca 15 minut. Pak osuším venek jelenicí. :roker

Napodzim a přes zimu (když nemrzne) ho někdy protáhnu myčkou. :mad:

Na podzim (pokud to stihnu) jej navoskuji tuhým voskem.

:D:D:D

[upravil dne 4/3/07 Pinďa]

Odesláno

Jinak super věc na starší laky to asi znáte, je starý dobrý Tempo, nedávno jsem tím vzal celý auto a divil jsem se že bílá dokáže být ještě bělejší :D Ale není to na čištění po každým mytí, to by jste za chvíli měli holý plechy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...