davidekcz Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Já nepotřebuju odkaz, mě by stačily jen ty gumy.Nějaký pěkný letní 16tky :D Citovat
vendelinek Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 určitě si tam vybereš,maji docela dobrý cenovky:D Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Já vlastenec na 307mu koupil Barumky, ale ještě jsem se radši nepodíval, kde jsou vyrobeny. Citovat
vendelinek Odesláno 26. květen 2012 Autor Odesláno 26. květen 2012 před 5ti týdny jsem tady od kolegy koupil plechové disky Citovat
vendelinek Odesláno 26. květen 2012 Autor Odesláno 26. květen 2012 týden na to jsem je dal do jedný firmy otryskat,protože byly docela rezatý(je to focený mobilem a ještě v noci a mamina se teprve učí s tim mobilem zacházet,takže kvalita nic moc) Citovat
vendelinek Odesláno 26. květen 2012 Autor Odesláno 26. květen 2012 před týdnem jsem si pro ně byl a přivezl domu,dneska jsem se konečně na ně dostal a dal jim barvičku,tady jsou už na půdě hotový (tady jim bude dobře,je tady docela teploučko)a budou schnout +- 3-4 dny jestli mi ty disky na auto nepujdou(zatim jsem je nezkoušel),tak bude zle,velký zle:bacha tak v duchu počítám s tim,že tady klukum můžu věřit,že je to ten rozměr,co mám v TP [upravil dne 27.5.2012 06:49 od vendelinek] Citovat
vendelinek Odesláno 26. květen 2012 Autor Odesláno 26. květen 2012 pak na ně pujdou nasadit ty nový letní continentalky Citovat
vendelinek Odesláno 20. červenec 2012 Autor Odesláno 20. červenec 2012 Tak to tu zase trochu oživím dělám na tři směny a dojíždim,jelikož nám tady silnici trochu(víc) opravujou(brouseji a frezujou a dávaji novej koberec) ,tak nám v plynulý cestě stojeji dva semafory.Před dvěma dny jsem jel z odpolední a zastavil s kolonou na semaforu(15minut stojíme) chcípnul jsem motor.Málem jsem se po..al ,když jsem zastartoval,je to po tmě a telefonem,dokáže mi někdo říct co to je za zvuk a za závadu?Jde to od spolujezdce pod palubkou nebo někde od předku z motoru před spolujezdcem při zapnutí klíčku a následně nastartování a trvá to +-17 sec http://youtu.be/wghwbS7ftbY Citovat
radim.1008 Odesláno 20. červenec 2012 Odesláno 20. červenec 2012 Neseká se ti startér? Hodně podobný zvuk, jako u našeho služebního vraku (felicie s 360tis. km). Občas se zakousne, jako kdyby jsi ho přetáhl a takhe to potom cvaká. Citovat
vendelinek Odesláno 20. červenec 2012 Autor Odesláno 20. červenec 2012 todle starter nejni 100%,ten točí dobře(je tam i slyšet),je to něco pod palubkou pod schránkou pod pytlem nebo v motoru pod nohama spolujezdce [upravil dne 20.7.2012 15:29 od vendelinek] Citovat
vendelinek Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 ježiš,zapoměl jsem dopsat,motorek klapky topení vnitřního okruhu to dělaly,už je klídek a pohoda:) [upravil dne 3.9.2012 01:42 od vendelinek] Citovat
vendelinek Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 tak mi v pondělí minulý týden upadl výfuk po cestě z práce domu,nesehnal jsem na honem žádnýho člověka co by mi to hned opravil,tak jsem se synem provizorně prostavil trubkou a sešrouboval,neni to na potrubí,střední díl je relativně ještě dobrý ale upadlo to na trubce katalizátoru. Tady posílám obrázek kde mi to upadlo ještě ten týden mi v pátek mi přišel novej,kupoval jsem tady z fora od badisaka,teda to byla rychlost,ve středu jsem objednal a v pátek mi to přišlo,celý z nerezu,tak by to mohlo chvilku vydržet:super [upravil dne 23.9.2012 02:44 od vendelinek] Citovat
vendelinek Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 je to bosal,máte s toudle značkou někdo zkušenosti?předpokládám,že je to nerez,tak to chvíli vydrží,akorát v prostředku podlahy ze spoda to držela taková pleteninová drátěná páska,tase přetrhla a tak jsme tam dali kousek ohnutýho lechu 1mm a přišroubovali a ted mi to hrozně rezonuje do vnitřku kabiny,když bych ten plech dal do prič,udrží se ten výfuk? ve předu je to přišroubuvaný k přednímu dílu(parohum) a v prostředku je to stažený takovou kulatou svorkou k dalšímu zadnímu dílu:myslim:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.