Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

týden na to jsem je dal do jedný firmy otryskat,protože byly docela rezatý(je to focený mobilem a ještě v noci a mamina se teprve učí s tim mobilem zacházet,takže kvalita nic moc)

post-10416-14109624603607_thumb.jpg

Odesláno

před týdnem jsem si pro ně byl a přivezl domu,dneska jsem se konečně na ně dostal a dal jim barvičku,tady jsou už na půdě hotový (tady jim bude dobře,je tady docela teploučko)a budou schnout +- 3-4 dny

post-10416-14109624603913_thumb.jpg

jestli mi ty disky na auto nepujdou(zatim jsem je nezkoušel),tak bude zle,velký zle:bacha

tak v duchu počítám s tim,že tady klukum můžu věřit,že je to ten rozměr,co mám v TP

[upravil dne 27.5.2012 06:49 od vendelinek]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak to tu zase trochu oživím

dělám na tři směny a dojíždim,jelikož nám tady silnici trochu(víc) opravujou(brouseji a frezujou a dávaji novej koberec) ,tak nám v plynulý cestě stojeji dva semafory.Před dvěma dny jsem jel z odpolední a zastavil s kolonou na semaforu(15minut stojíme) chcípnul jsem motor.Málem jsem se po..al ,když jsem zastartoval,je to po tmě a telefonem,dokáže mi někdo říct co to je za zvuk a za závadu?Jde to od spolujezdce pod palubkou nebo někde od předku z motoru před spolujezdcem

při zapnutí klíčku a následně nastartování a trvá to +-17 sec

http://youtu.be/wghwbS7ftbY

Odesláno

Neseká se ti startér? Hodně podobný zvuk, jako u našeho služebního vraku (felicie s 360tis. km). Občas se zakousne, jako kdyby jsi ho přetáhl a takhe to potom cvaká.

Odesláno

todle starter nejni 100%,ten točí dobře(je tam i slyšet),je to něco pod palubkou pod schránkou pod pytlem nebo v motoru pod nohama spolujezdce

[upravil dne 20.7.2012 15:29 od vendelinek]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ježiš,zapoměl jsem dopsat,motorek klapky topení vnitřního okruhu to dělaly,už je klídek a pohoda:)

[upravil dne 3.9.2012 01:42 od vendelinek]

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak mi v pondělí minulý týden upadl výfuk po cestě z práce domu,nesehnal jsem na honem žádnýho člověka co by mi to hned opravil,tak jsem se synem provizorně prostavil trubkou a sešrouboval,neni to na potrubí,střední díl je relativně ještě dobrý ale upadlo to na trubce katalizátoru. Tady posílám obrázek kde mi to upadlo

vfuk2.png

ještě ten týden mi v pátek mi přišel novej,kupoval jsem tady z fora od badisaka,teda to byla rychlost,ve středu jsem objednal a v pátek mi to přišlo,celý z nerezu,tak by to mohlo chvilku vydržet:super

[upravil dne 23.9.2012 02:44 od vendelinek]

Odesláno

je to bosal,máte s toudle značkou někdo zkušenosti?předpokládám,že je to nerez,tak to chvíli vydrží,akorát v prostředku podlahy ze spoda to držela taková pleteninová drátěná páska,tase přetrhla a tak jsme tam dali kousek ohnutýho lechu 1mm a přišroubovali a ted mi to hrozně rezonuje do vnitřku kabiny,když bych ten plech dal do prič,udrží se ten výfuk?:myslim ve předu je to přišroubuvaný k přednímu dílu(parohum) a v prostředku je to stažený takovou kulatou svorkou k dalšímu zadnímu dílu:myslim:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...