Francouz_407 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Trochu mi kape do garáže, jsou to jen kapky. Vždy když je více deštivo, než budu řešit na jaře příčinu na střeše, potřebuji poradit. Na strop jsou použity takové půlmetrové garážové panely, jeden vedle druhého. Mezi každým panelem je použita nějaká stěrka nebo co, něco jako medvědí hovno, ale je to tvrdší, tam právě kape. Je vidět jak je to rozetřeno. Můžete mi poradit co by to mohlo být. Stříkl jsem tam montážní pěnu ale ona se nacucá a stejně kape. Co použit na zatření? Něco, co rozetřu a ono to ztvrdne na kost a nepropustí vodu. Koupil jsem tmel, který se dává na sádrokarton ale to asi není ono, to proteče a je to křehké po zashnutí. Citovat
jirka307 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 ahoj nejlépší bude vyřešit tu střechu zespoda to neutěsníš Citovat
Dano406 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Co použít?Nejlépe zdravý rozum,žebřík a někoho s dobrým zrakem. Citovat
Šalda Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Nevím jak jsou ty spáry velký, ale nějakej silikon nebo stavební plastickej tmel by to utěsnil, minimálně do jara kdy bys tu střechu opravil. Dá se dnes koupit i něco jako je to medvědí hovno, v létě jsem pomáhal tímhle tmelem spárovat paneláky a dělalo se s tím parádně, můžu Ti zjistit co to bylo zač a za kolik to bylo. Citovat
Francouz_407 Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 Díky, zjisti prosím co použít alespoň do jara. Hlavně aby to udrželo vodu. Díky Citovat
chuck11 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 nevím jestli je zrovna chytré to zevnitř trochu zatěsnit,zvenku si tam nechat zatéct v zimně ti to zamrzne a nadělá víc škod:myslim Citovat
Kurt Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Hlavně aby to udrželo vodu. Díky Kýbl. Ptáš se, jak vyřešit zatékání a zároveň to chceš řešit až na jaře. Jestli to neopravíš zvrchu, poteče tam pořád. Pokud je rozpraskaný povrch a teče přes něj, tak by mohl pomoci Lutex (předtím je ale potřeba najít místo, kudy to teče a pořádně očistit). Nebo prostě sehnat někoho, kdo už podobnou věc řešil, vlastní letlampu a koupit mu balík IPY a něco na zahřátí. Citovat
Šalda Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Tak je to tmel Den Braven,. určený přímo na spárování panelových domů, napřed penetrákem napenetrovat a potom to zatmelit tímto tmelem, ale nesmí mrznout, takže pokud to chceš do zimy opravit tak si pospěš Citovat
Francouz_407 Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 To mám na 50garáží, já potřebuji 3m x 1cm Citovat
Dundee Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Jak píše chuck a Kurt, tak dokud nenajdeš díru na střeše zeshora, tak nemá cenu to čímkoliv patlat zespodu. Ipa s letlampou nebo plynovym hořákem bude jednak nejefektivnější a druhak nejlevnější řešení. Kolik má ta garáž, 2,5x 6 metrů? Kup dva balíky Ipy a je po problému. A až tam budeš mít tu Ipu natavenou, tak hlavně minimálně do léta nic nepatlej zespodu na ty místa, kudy ti kape, aby to, co tam doteď nateklo (a že toho nebude málo) aspoň trochu vyschlo. Osobně bych to vyřešil jenom tou Ipou, zespodu bych to neřešil vůbec Citovat
Šalda Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Prodávají to i v 310ml tubách;) A můžeš to dát i z vrchu, a budeš mít klid na 30 let:papa [upravil dne 2/11/12 20:39 od Šalda] Citovat
Hadra Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 A jestli je ta garáž stará a je tam x vrstev staré hnusné Ipy, tak tu díru budeš hledat horko těžko, ....lepší je to přelepit celý....tzn. koupit penetraci, celý to napenetrovat a nalepit na to \" IPU \" .....modifikovanej pás s vložkou. Na věci typu V60S35, V60S40, atd. se vykašli a kup normální modifikovaný pás s posypem proti UV. A máš pokoj. Teoreticky by se dala použít TEĎ lepenka v kýblu nebo něco na tento způsob. Stojí to pár korun a třeba to pomůže. Osobně bych tam přes zimu natáhl plachtu z náklaďáku a zatížil cihlama jestli to nechceš řešit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.