parlament Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 konečně jsem se na to dostal:) přezuto,hever je super:super Neviem to presne prečítať,ale ak si dal Goodride,tak buď opatrnejší na mokrom.Ja som mal konkrétne H550A a boli to jediné pneu,ktoré som po sezóne vyhodil vlastne úplne nové.Nemal som odvahu,ani ich darovať za odvoz.Výdrž majú neskutočnú,to zasa áno. Citovat
parlament Odesláno 27. duben 2013 Odesláno 27. duben 2013 Tiež som ešte neprezul,najskôr nové tlmiče.Nestíham,bola na môj vkus krátka zima. Citovat
vendelinek Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Neviem to presne prečítať,ale ak si dal Goodride,tak buď opatrnejší na mokrom.Ja som mal konkrétne H550A a boli to jediné pneu,ktoré som po sezóne vyhodil vlastne úplne nové.Nemal som odvahu,ani ich darovať za odvoz.Výdrž majú neskutočnú,to zasa áno. to jsem přivezl s autem,když se kupovalo,jsou tam Goodride a v zadu Goodrich,nebo tak nějak,měl jsem chut koupit nový letní,ale vzorek je ještě dost dobrej abych je vyhodil,letos na nich ještě pojezdim Citovat
Judes Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Osobne s Goodride nemám problém a kľudne by som ich zobral opäť, no označenie majú SA-05 ak sa dobre pamätám. Mám ich už tretiu sezónu a teraz sa mi zdajú byť trochu hlučnejšie oproti zimným Pirelli. [upravil dne 28/4/13 08:10 od Judes] Citovat
parlament Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Určite záleží aj na rozmere pneu a aké auto nesú.Moje H550A boli 175/70R14 a na mokrom vyhrali cenu za najšmykľavejšie nové gumy aké som kedy mal.Keď som to zistil,hľadal som po zahraničných weboch užívateľské recenzie a boli viac menej neutrálne,pár sťažností na to isté čo ja a unisono chválili km výdrž. Citovat
parlament Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Po dnešku prezuté na letné,tak hádam sa aj počasie umúdri.Ale pre istotu som obul Uniroyal Rain Expert,ak by náhodou nie:D ..inak celkom príjemné,vybrať si deň a hodinu ako mi vyhovuje a vedieť,že bude v pneuservise prázdno. Citovat
vendelinek Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 to jsi přezul docela brzy ,když bude už skoro leto:D Citovat
FrantaCV Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Přezul jsem, ale asi omylem. Jak pozoruji vývoj počasí, tak si spíš připravím lopatu na sníh a auto předělám na obojživelník. Neb, jak jsem někde zaslechl: \" Jestli to červenec a srpen napokazí, tak to bude suprová zima\":( Citovat
parlament Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 to jsi přezul docela brzy ,když bude už skoro leto:D Prečo?Jar tento rok nebola a leto bolo 2 týždne.Snažím sa len privolať správne počasie,vieš,ako keď si vezmeš dáždnik,aby bolo pekne. ..už aby nasnežilo:D Citovat
hudy Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Jak se říká \"Léto je nejhezčí den v roce\" Citovat
odee Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 U nás v Brně už se bude přezouvat zase na zimní, někteří po zkušenostech s vodou z čech přezouvají na větší rozměry a dělají ze svých civilních vozů \"brodidla\":D:D:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. únor 2014 Odesláno 17. únor 2014 tak už můžeme přezouvat na letní? nebo bude ještě zima? edit: přezul už někdo? [upravil dne 17/2/14 18:30 od Gabriel 307] Citovat
Judes Odesláno 17. únor 2014 Odesláno 17. únor 2014 Len si pekne počkaj, vlani sa to u nás vybúrilo práve v marci. Citovat
Ducatista Odesláno 17. únor 2014 Odesláno 17. únor 2014 Já přezul v sobotu obě auta bo zimu už neočekávám A jsem rád, na 206 jsem při přehazování kol na zadním kole zjistil, že se mi rozsypala jedna brzdová destička a zbývalo tam obložení z původních cca 9x5 cm nějakých 1x1,5 cm !!! Přitom před měsícem při repasi nápravy byly desky ještě OK. To šlo teda rychle... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 17. únor 2014 Odesláno 17. únor 2014 zajtra idem umyť auto a aj letné 17\" Challengery,ktoré čakajú na svoj čas a pohrávam sa s myšlienkou či ich rovno nehodiť na auto samozrejme už sa chystám,že vyberiem aj skutra-toho na 100% do konca týždňa vyberiem Citovat
Ducatista Odesláno 17. únor 2014 Odesláno 17. únor 2014 Bydlím v nížině, letos jsem ani jednou nevzal do ruky lopatu nebo metlu na odhazování sněhu, nebylo tu prostě nic. A vzhledem k předpovědi do konce února už su klidný :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.