Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
konečně jsem se na to dostal:)

přezuto,hever je super:super

Neviem to presne prečítať,ale ak si dal Goodride,tak buď opatrnejší na mokrom.Ja som mal konkrétne H550A a boli to jediné pneu,ktoré som po sezóne vyhodil vlastne úplne nové.Nemal som odvahu,ani ich darovať za odvoz.Výdrž majú neskutočnú,to zasa áno.

Odesláno

Neviem to presne prečítať,ale ak si dal Goodride,tak buď opatrnejší na mokrom.Ja som mal konkrétne H550A a boli to jediné pneu,ktoré som po sezóne vyhodil vlastne úplne nové.Nemal som odvahu,ani ich darovať za odvoz.Výdrž majú neskutočnú,to zasa áno.

to jsem přivezl s autem,když se kupovalo,jsou tam Goodride a v zadu Goodrich,nebo tak nějak,měl jsem chut koupit nový letní,ale vzorek je ještě dost dobrej abych je vyhodil,letos na nich ještě pojezdim

Odesláno

Osobne s Goodride nemám problém a kľudne by som ich zobral opäť, no označenie majú SA-05 ak sa dobre pamätám. Mám ich už tretiu sezónu a teraz sa mi zdajú byť trochu hlučnejšie oproti zimným Pirelli.

[upravil dne 28/4/13 08:10 od Judes]

Odesláno

Určite záleží aj na rozmere pneu a aké auto nesú.Moje H550A boli 175/70R14 a na mokrom vyhrali cenu za najšmykľavejšie nové gumy aké som kedy mal.Keď som to zistil,hľadal som po zahraničných weboch užívateľské recenzie a boli viac menej neutrálne,pár sťažností na to isté čo ja a unisono chválili km výdrž.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Po dnešku prezuté na letné,tak hádam sa aj počasie umúdri.Ale pre istotu som obul Uniroyal Rain Expert,ak by náhodou nie:D

..inak celkom príjemné,vybrať si deň a hodinu ako mi vyhovuje a vedieť,že bude v pneuservise prázdno.

Odesláno

Přezul jsem, ale asi omylem. Jak pozoruji vývoj počasí, tak si spíš připravím lopatu na sníh a auto předělám na obojživelník. Neb, jak jsem někde zaslechl: \" Jestli to červenec a srpen napokazí, tak to bude suprová zima\":(

Odesláno
to jsi přezul docela brzy ,když bude už skoro leto:D

Prečo?Jar tento rok nebola a leto bolo 2 týždne.Snažím sa len privolať správne počasie,vieš,ako keď si vezmeš dáždnik,aby bolo pekne.

..už aby nasnežilo:D

Odesláno

U nás v Brně už se bude přezouvat zase na zimní, někteří po zkušenostech s vodou z čech přezouvají na větší rozměry a dělají ze svých civilních vozů \"brodidla\":D:D:D

post-38173-14109631652095_thumb.jpg

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Já přezul v sobotu obě auta bo zimu už neočekávám :D

A jsem rád, na 206 jsem při přehazování kol na zadním kole zjistil, že se mi rozsypala jedna brzdová destička a zbývalo tam obložení z původních cca 9x5 cm nějakých 1x1,5 cm !!! Přitom před měsícem při repasi nápravy byly desky ještě OK. To šlo teda rychle...

Odesláno

zajtra idem umyť auto a aj letné 17\" Challengery,ktoré čakajú na svoj čas a pohrávam sa s myšlienkou či ich rovno nehodiť na auto :D

samozrejme už sa chystám,že vyberiem aj skutra-toho na 100% do konca týždňa vyberiem

Odesláno

Bydlím v nížině, letos jsem ani jednou nevzal do ruky lopatu nebo metlu na odhazování sněhu, nebylo tu prostě nic. A vzhledem k předpovědi do konce února už su klidný :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...