Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau, mám takovej blbej dotaz. Mám 406 a koupil jsem si liťáky a chci se zeptat, zda je možné použít stejné šrouby co mám na plecháče. Ty liťáky jsou originál peugeot. Díky za odpověď

Odesláno

ja mam konkretne ten druhy tip unas na slovensku ich nemali skladom a objednaval som ich cez peugeot az z francuzka lenze asi uvas v Cr to je o inom nez unas na slovensku myslim ze v peugeote ich uvas budu mat a ked by si chcel mam i objednavacie čislo na ten druhy typ priamo od peugeotu :D

Odesláno

Já jsem normálně v létě použil ty samé šrouby co na plecháče protože mě to řekl bývalý majitel těch elektronů a v pohodě jsem jezdil. Jen jsem musel sehnat oříšek který se vešel do té díry elektronu aby se to utáhlo.:D

Odesláno

fejfarz : VšETKO SA DA LENZE NA MOJICH ELEKTRONOCH KED SOM DAL KLASICKE šROBY S KONUSOVOU TEDA KUžELOVOU DOSEDACOU PLOCHOU TAK SA MI POVOLILI BO SOM POTREBOVAL S ROVNOU DOSEDACOU PLOCHOU HOLS ELEKTRONY Z CUPE A šROBY MA STALI CCA 70 € V PEUGEOTU A PYTAL SOM SA TAM I NA šROBY POISTNE S ROVNOU DOSEDACOU PLOCHOU A POVEDALI MI ZE TO JE PROBLEM ZE NIESU TAKZE NEMAM POISTNE šROBY ALE NA SLOVENSKU JE PROBLEM SO VšETKýM ASPON TEDA V NIEKTORýCHZ PREDAJNIACH PEUGEOT

Vypni si prosím CAPS Lock, nedá se to číst, příště takový příspěvek mažu bez varování. Ferry, moderator

[upravil dne 29/10/12 13:07 od Ferry]

Odesláno

Pojistný šrouby s rovnou dosedací plochou není problém. Mám sadu od AEZ a stály tuším něco do 400,-. Já je mám na origo kolech na zimu a v létě jsou zase u Alušky na 306 na Opalech. ;)

Jinak na coupé origo kola mám ten první typ šroubů s tím kuželem.

Odesláno

za ten caps look som si vsimol az po odoslani sory ak ti to vadi kludne to zmaž je mi jedno myslim ale ze dolezite je ocom to je pisane asi tak nom ale oki nom musim tie poistne pozhanat dakujem za typ :D

Odesláno
Pojistný šrouby s rovnou dosedací plochou není problém. Mám sadu od AEZ a stály tuším něco do 400,-. Já je mám na origo kolech na zimu a v létě jsou zase u Alušky na 306 na Opalech. ;)

Jinak na coupé origo kola mám ten první typ šroubů s tím kuželem.

A kde jsi to kupoval? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...