Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teprve se seznamujeme, ale dojmy zatím vesměs pozitivní. Každopádně je to, jako kdybych řídil úplně jiné auto, než doteď. Při lehké noze člověk téměř nepozná, že jsou pod kapotou... ovšem při sešlápnutí plynu se projev motoru razantně změní. Zvukově mi to v záběru připadá, jak kdyby byl pod kapotou nějaký boxer od subaru  :D  

Za plynem jde okamžitě i z nízkých otáček, z čehož jsem měl celkem obavu, že to tak nebude, ale táhne krásně v celém spektru.

Jak říkám, zatím se seznamujeme a pár změn ještě nastane, takže tohle je takové prvotní zkušební nastavení.  :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Díky. Panel jsem spáchal narychlo, aby mohl kamarád udělat elektriku. Z originální elektriky totiž nezbylo nic... vše vytrháno a nataženo jen to nejnutnější  :)  Přes zimu ho ještě trochu poladím.

Spotřebu jsem neměřil, ale při normální jízdě to o moc víc nebude. Stejně už teď bude převážně jezdit akorát na podvalu, takže spotřebu nějak neřeším.  :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...