Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové mám problém. Začalo to od kotoučů které byly k.o a jeden začal házet do volantu ze začátku jen nepatrně a to až po ostrém brždění ale bylo to horší a horší tak jsem udělal komplet new brzdy. Problém je v tom, že když jedu tak se mi asi při 110 jemně rozkmitá volant jako při nevyváženém kole ale tím to na 100pro není. Čepy jsou ok, silentbloky a stabilizátory taky. Disky jsem nechal vyvážit a i jsem je proházel a nic ve finále stejnej efekt. Při jízdě po rovině ale stačí lehce pohnout volantem a přestane to než se objeví nějaka nerovnost. K tomu je ještě jeden poznatek sjíždí se mi pneu z venku a to pouze na pravé straně.(sbíhavost je udělaná) Co myslíte bude vymletej kloub od tyče řízení co je v servu

Odesláno

Neviem ake auto mas, ale s niecim podobnym som sa stretol a bolo to puzdro v riadeni. Puzdro cez ktore prechadza tyc riadenia bolo uplne vybuchane a zralo to pneumatiku, hadzalo presne ako popisujes. To puzdro by malo byt pod manzetou. Skus pozriet,nemala by tam byt ziadna vola....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...