Tomáš Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Zdravím pánové mám problém. Začalo to od kotoučů které byly k.o a jeden začal házet do volantu ze začátku jen nepatrně a to až po ostrém brždění ale bylo to horší a horší tak jsem udělal komplet new brzdy. Problém je v tom, že když jedu tak se mi asi při 110 jemně rozkmitá volant jako při nevyváženém kole ale tím to na 100pro není. Čepy jsou ok, silentbloky a stabilizátory taky. Disky jsem nechal vyvážit a i jsem je proházel a nic ve finále stejnej efekt. Při jízdě po rovině ale stačí lehce pohnout volantem a přestane to než se objeví nějaka nerovnost. K tomu je ještě jeden poznatek sjíždí se mi pneu z venku a to pouze na pravé straně.(sbíhavost je udělaná) Co myslíte bude vymletej kloub od tyče řízení co je v servu Citovat
viktorg Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Neviem ake auto mas, ale s niecim podobnym som sa stretol a bolo to puzdro v riadeni. Puzdro cez ktore prechadza tyc riadenia bolo uplne vybuchane a zralo to pneumatiku, hadzalo presne ako popisujes. To puzdro by malo byt pod manzetou. Skus pozriet,nemala by tam byt ziadna vola.... Citovat
milda Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 A nebo se podívej do diskuze 307, tam se to řeší už dlouho - ale neúspěšně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.