Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem DJ

da se nacipovat i p306 s obsahem1,2 z roku 96,a kolik to asi tak stoji.:cool:

A stojí to 3-6.

Nejlepší tuning tohohle auta je vyměnit díl mezi přední a zadní SPZ

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem DJ

A stojí to 3-6.

Nejlepší tuning tohohle auta je vyměnit díl mezi přední a zadní SPZ

:D:D:D:D:D

To se ti fak povedlo:D:D

Odesláno
Napsán autorem DJ

Vždi? ta 1.2 musí jezdit dobře ne? Určitě líp než 1.2 Fabia:papa

Odesláno
Napsán autorem Tazman

Napsán autorem DJ

No tak aniž bych se jakkoli zastával Fobie, tak tahle 1,2 v Pažoutu je pěkná chcíplotina. (nic ve zlém) jeko 1,4 jednobod :(

• O 7 měsíců později...
Odesláno

To víš, že 1,2 taky načipuješ,ale efekt je minimální (5kw? - nevim). Kámoš si nechal načipovat zrovna tu 1,2 HTP a prej rozdíl poznal, ale já rozhodně ne (jel jsem v ní předtim i potom). Každopádně, já bych do toho asi ty prachy neinvestoval. Jeho to stálo před necelym rokem 9000,-...

Odesláno
Původně zaslal: Neon

To víš, že 1,2 taky načipuješ,ale efekt je minimální (5kw? - nevim). Kámoš si nechal načipovat zrovna tu 1,2 HTP a prej rozdíl poznal, ale já rozhodně ne (jel jsem v ní předtim i potom). Každopádně, já bych do toho asi ty prachy neinvestoval. Jeho to stálo před necelym rokem 9000,-...

Tak ono uz to ted je cena tusim kolem 7 000,- ale fakt efekt nulovej ptal jsem se na to a slibujou ja nevim bratru 10-15% vykonu coz je docela prehnany ale tak i tak kdyz vezmete 10% z nejakych 45nebo 50kw co ma ta 1.2 tak to dela necelych 5kw ani ne tolilk proste za hodne penez malo muziky.. A ten kamarad co rika ze to na tom poznal tak ono to je spis subjektivni pocit kdyz vezmes to ze do toho narval 9000,- tak si proste vnutil ten pocit ze to auto lip jede.....

Odesláno

skor by som sa obzrel po inej moznosti na upravu,,,, 5kW,, ako tu niekto uviedol,,, sa da nahnat aj inak,,, a mozno aj viacej,, bude to mozno aj lacnejsie,,,, len ci to neubere na civotnosti,,, predsa je to mensi objem,,, akakolvek uprava mu bude trochu skodit,,, tot moj nazor

Odesláno
Původně zaslal: vector

Napsán autorem Tazman

Napsán autorem DJ

No tak aniž bych se jakkoli zastával Fobie, tak tahle 1,2 v Pažoutu je pěkná chcíplotina. (nic ve zlém) jeko 1,4 jednobod :(

jasný,ve fobii v malejch objemech jedině ropa 1,4TD že:D? mám služební fabii 1,4 50kw a v každým peugeotoj s motorem 1,1 co sem jel jede líp jak ta fobie:roll nebo že by to HTP bylo tak ostrý:myslim?přece jen tam jeden válec chybí:D....každopádně cenu to chipovat nemá:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...