Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

Mám za to že už se to tu někde probíralo. Byly tam i odkazy. :papa

Jo Stualarm a Hifi car, jenomže nikde nemaj. koušel jsem už i Elviapro, kde jsem koupil redukce na repráky, ale nikde ani prd :bojim

Odesláno

Ja kdyz sem se na jen ptal ve Stualarmu, tak ho taky nemeli. Ale do tydne jim prisel. Nerikali kdy jim dorazi? Jinak radio se da provizorne zastrcit do ramecku co je pro orig. radio.

Odesláno
Napsán autorem Xplod

Ja kdyz sem se na jen ptal ve Stualarmu, tak ho taky nemeli. Ale do tydne jim prisel. Nerikali kdy jim dorazi? Jinak radio se da provizorne zastrcit do ramecku co je pro orig. radio.

Ze zoufalosti jsem ho objednal ve Stualarmu a prej snad do týdne dojde.

S tou provizorní montáží místo origo. počítám, ale bude to pro zloděje jak blikající návnada :D:D Jinak dík

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám ho doma ... Kupoval jsem ho asi před měsícem za 317,-

Teď jsem se vrátil z5 k origoš rádiu, takže je k mání ...

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Mám ho doma ... Kupoval jsem ho asi před měsícem za 317,-

Teď jsem se vrátil z5 k origoš rádiu, takže je k mání ...

Už ho mám doma z toho Stualarmu, ale jsem z toho brunátnej. Když jsem ho přinesl domů, tak jsem zjistil, že jeho barva je sice na podkladu černá, ale je to ještě jakoby pocmrndaný nějakou stříbřenkou (takový malý kapičky). Takže to zrovna moc neladí s palubkou, ale na první pohled to vidět neni.

Chtěl jsem to reklamovat a prej, že to tak je schválně, aby to s Peugeotem ladilo a že nic jinýho černýho nemaj a kdesi cosi :roll:bojim

Odesláno

No mám přesně ten samej a taky mě to trošku štvalo. Mylsel jsem ale, že to bude tím, že mám \"old face\" a že ty nový už mají ty plasty takhle ...

Je fakt, že za ty prachy by to mohlo mít alespoň stejnou barvu. A ještě mi tam vadil v prostředku nahoře ten výřez ...

Jinak, kdo není puntičkář, tak by mu to nemělo vadit. Stejně je to neorigo rádio v tom panelu, jak pěst na oko :mrk

Taky pro to jsem se vrátil k origo 4030.

Odesláno

No mám přesně ten samej a taky mě to trošku štvalo. Mylsel jsem ale, že to bude tím, že mám \"old face\" a že ty nový už mají ty plasty takhle ...

Je fakt, že za ty prachy by to mohlo mít alespoň stejnou barvu. A ještě mi tam vadil v prostředku nahoře ten výřez ...

Jinak, kdo není puntičkář, tak by mu to nemělo vadit. Stejně je to neorigo rádio v tom panelu, jak pěst na oko :mrk

Taky pro to jsem se vrátil k origo 4030.

Bez MP3 nedám ani ránu, takže pro mne to byla jasná volba jak Jihlavanka :D

Odesláno

Já zese poslouchám MP3 celej den v práci, takže na těch pár kilometrů, co strávím v autě stačí kvalitní příjem rádia. A když razím na dovču, tak mladá poslouchá Sandru a tu jí stačí mít na kazetě :-) Pokud mám chu? si poslechnout Trancíček, tak to stejně wodnesou sluchátka doma pěkně v klídku ...

Na to, abych jel autem a bylo až ven slyšet Tuc cc Tuc cc ... Na to jsem moc stydlivej :mad: A hlavně už i starej :aut

Odesláno

Já zese poslouchám MP3 celej den v práci, takže na těch pár kilometrů, co strávím v autě stačí kvalitní příjem rádia. A když razím na dovču, tak mladá poslouchá Sandru a tu jí stačí mít na kazetě :-) Pokud mám chu? si poslechnout Trancíček, tak to stejně wodnesou sluchátka doma pěkně v klídku ...

Na to, abych jel autem a bylo až ven slyšet Tuc cc Tuc cc ... Na to jsem moc stydlivej :mad: A hlavně už i starej :aut

Tak to já zase decibelkama nešetřím :grr:grr. Pěkně tucík na plný bajle a už to jede. Bez kvalitní muziky auto nejede :aut

Odesláno

Tak s tím souhlasím :D Nadruhou stranu pokud má někdo socní ozvučení auta (což jsem v tomto případě já) , začne s tím někde machrovat a pouštět na plný \"warlata\" , že mu všechno prská a drnčí (hlavně, že to řve), tak je u mne za totálního trapáka!

Ovšem když má někdo vymazlenou muziku, tak má moje uznání, kóóór, když zrovna neposlouchá: \"Yeah, yeah, ... **** you man\" \"I´m king ... You are *****...\"

Hip hop fakt nemusím :grr

Oproti takovej Barthezz ek ... Hmm :D

Odesláno

Tak s tím souhlasím :D Nadruhou stranu pokud má někdo socní ozvučení auta (což jsem v tomto případě já) , začne s tím někde machrovat a pouštět na plný \"warlata\" , že mu všechno prská a drnčí (hlavně, že to řve), tak je u mne za totálního trapáka!

Ovšem když má někdo vymazlenou muziku, tak má moje uznání, kóóór, když zrovna neposlouchá: \"Yeah, yeah, ... **** you man\" \"I´m king ... You are *****...\"

Hip hop fakt nemusím :grr

Oproti takovej Barthezz ek ... Hmm :D

Takvý NAS nebo Killa Beeeez od Wu-Tang Clan to není úplně k zahození :roker:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...