-=Michal=- Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Nevíte někdo nebo přímo nemáte rámeček na instalaci neorigo. rádia do P406. Nikde nemaj a potřebuji ho jak sůl tento týden :( Díky Citovat
Dave_k Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Mám za to že už se to tu někde probíralo. Byly tam i odkazy. Citovat
-=Michal=- Odesláno 13. červen 2005 Autor Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Dave_k Mám za to že už se to tu někde probíralo. Byly tam i odkazy. Jo Stualarm a Hifi car, jenomže nikde nemaj. koušel jsem už i Elviapro, kde jsem koupil redukce na repráky, ale nikde ani prd Citovat
Xplod Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Ja kdyz sem se na jen ptal ve Stualarmu, tak ho taky nemeli. Ale do tydne jim prisel. Nerikali kdy jim dorazi? Jinak radio se da provizorne zastrcit do ramecku co je pro orig. radio. Citovat
-=Michal=- Odesláno 14. červen 2005 Autor Odesláno 14. červen 2005 Napsán autorem Xplod Ja kdyz sem se na jen ptal ve Stualarmu, tak ho taky nemeli. Ale do tydne jim prisel. Nerikali kdy jim dorazi? Jinak radio se da provizorne zastrcit do ramecku co je pro orig. radio. Ze zoufalosti jsem ho objednal ve Stualarmu a prej snad do týdne dojde. S tou provizorní montáží místo origo. počítám, ale bude to pro zloděje jak blikající návnada :D Jinak dík Citovat
MJSytic Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Mám ho doma ... Kupoval jsem ho asi před měsícem za 317,- Teď jsem se vrátil z5 k origoš rádiu, takže je k mání ... Citovat
-=Michal=- Odesláno 27. červen 2005 Autor Odesláno 27. červen 2005 Původně zaslal: MJSytic Mám ho doma ... Kupoval jsem ho asi před měsícem za 317,- Teď jsem se vrátil z5 k origoš rádiu, takže je k mání ... Už ho mám doma z toho Stualarmu, ale jsem z toho brunátnej. Když jsem ho přinesl domů, tak jsem zjistil, že jeho barva je sice na podkladu černá, ale je to ještě jakoby pocmrndaný nějakou stříbřenkou (takový malý kapičky). Takže to zrovna moc neladí s palubkou, ale na první pohled to vidět neni. Chtěl jsem to reklamovat a prej, že to tak je schválně, aby to s Peugeotem ladilo a že nic jinýho černýho nemaj a kdesi cosi :bojim Citovat
MJSytic Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 No mám přesně ten samej a taky mě to trošku štvalo. Mylsel jsem ale, že to bude tím, že mám \"old face\" a že ty nový už mají ty plasty takhle ... Je fakt, že za ty prachy by to mohlo mít alespoň stejnou barvu. A ještě mi tam vadil v prostředku nahoře ten výřez ... Jinak, kdo není puntičkář, tak by mu to nemělo vadit. Stejně je to neorigo rádio v tom panelu, jak pěst na oko Taky pro to jsem se vrátil k origo 4030. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 1. červenec 2005 Odesláno 1. červenec 2005 Už jsem si vzpomněl. www.autoal.cz Citovat
-=Michal=- Odesláno 1. červenec 2005 Autor Odesláno 1. červenec 2005 Původně zaslal: MJSytic No mám přesně ten samej a taky mě to trošku štvalo. Mylsel jsem ale, že to bude tím, že mám \"old face\" a že ty nový už mají ty plasty takhle ... Je fakt, že za ty prachy by to mohlo mít alespoň stejnou barvu. A ještě mi tam vadil v prostředku nahoře ten výřez ... Jinak, kdo není puntičkář, tak by mu to nemělo vadit. Stejně je to neorigo rádio v tom panelu, jak pěst na oko Taky pro to jsem se vrátil k origo 4030. Bez MP3 nedám ani ránu, takže pro mne to byla jasná volba jak Jihlavanka Citovat
MJSytic Odesláno 1. červenec 2005 Odesláno 1. červenec 2005 Já zese poslouchám MP3 celej den v práci, takže na těch pár kilometrů, co strávím v autě stačí kvalitní příjem rádia. A když razím na dovču, tak mladá poslouchá Sandru a tu jí stačí mít na kazetě :-) Pokud mám chu? si poslechnout Trancíček, tak to stejně wodnesou sluchátka doma pěkně v klídku ... Na to, abych jel autem a bylo až ven slyšet Tuc cc Tuc cc ... Na to jsem moc stydlivej A hlavně už i starej Citovat
-=Michal=- Odesláno 1. červenec 2005 Autor Odesláno 1. červenec 2005 Původně zaslal: MJSytic Já zese poslouchám MP3 celej den v práci, takže na těch pár kilometrů, co strávím v autě stačí kvalitní příjem rádia. A když razím na dovču, tak mladá poslouchá Sandru a tu jí stačí mít na kazetě :-) Pokud mám chu? si poslechnout Trancíček, tak to stejně wodnesou sluchátka doma pěkně v klídku ... Na to, abych jel autem a bylo až ven slyšet Tuc cc Tuc cc ... Na to jsem moc stydlivej A hlavně už i starej Tak to já zase decibelkama nešetřím :grr. Pěkně tucík na plný bajle a už to jede. Bez kvalitní muziky auto nejede Citovat
MJSytic Odesláno 1. červenec 2005 Odesláno 1. červenec 2005 Tak s tím souhlasím Nadruhou stranu pokud má někdo socní ozvučení auta (což jsem v tomto případě já) , začne s tím někde machrovat a pouštět na plný \"warlata\" , že mu všechno prská a drnčí (hlavně, že to řve), tak je u mne za totálního trapáka! Ovšem když má někdo vymazlenou muziku, tak má moje uznání, kóóór, když zrovna neposlouchá: \"Yeah, yeah, ... **** you man\" \"I´m king ... You are *****...\" Hip hop fakt nemusím Oproti takovej Barthezz ek ... Hmm Citovat
-=Michal=- Odesláno 1. červenec 2005 Autor Odesláno 1. červenec 2005 Původně zaslal: MJSytic Tak s tím souhlasím Nadruhou stranu pokud má někdo socní ozvučení auta (což jsem v tomto případě já) , začne s tím někde machrovat a pouštět na plný \"warlata\" , že mu všechno prská a drnčí (hlavně, že to řve), tak je u mne za totálního trapáka! Ovšem když má někdo vymazlenou muziku, tak má moje uznání, kóóór, když zrovna neposlouchá: \"Yeah, yeah, ... **** you man\" \"I´m king ... You are *****...\" Hip hop fakt nemusím Oproti takovej Barthezz ek ... Hmm Takvý NAS nebo Killa Beeeez od Wu-Tang Clan to není úplně k zahození Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.