Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Posadka Metlicka - Strejdakopec - Pustil - Ja, na ceste domu lehce zabloudila a o par spatne odbocenych krizovatkach se ocitla v Drazdanech, kde jsme se jit perfektne zorientovali a dorazili domu (v pripade navigatora pana Metlicky a me cca v 6 hodin). Kopec pravdepodobne dorazil domu okolo sedme hodiny ranni.

Takze krom diku organizatorum a ucastnikum teto nadmiru vypecene akce bych chtel jeste podekovat za velmi nevsedni zazitek i na adresu clenum fora http://323f.cz a poslat alespon :papa:D

Prikladam male stripky z drazdan (maj to tam moc pekny):

post-10542-14109628467895_thumb.jpg

Odesláno

supéééér kdy jedem zas ;) a opravdu jsem přijel před 7. ranní :D..policejní hlídka hned za čárou...nebylo jim hloupé nám zkontrolovat vyhranou tombolu i tak že otevřeli kečup :D a celkově šacovali auto jak kdybych měl vézt kilo heráku :D....vychcat se do Labe v Drážďanech mi přišlo docela jako fajn nápad a po uskutečnění jsme mohli v klidu jet zas domů :D příště prej Chorvatsko Pájo tak snad nezklameš :)

Odesláno

Já zase nechtíc vjel do centra Prahy :D Jak začali koleje tak jsem se chytal za hlavu... ale aspoň jsem viděl O2 arénu na živo :mrk

O2arena.jpg

Odesláno

Mě už tohle stačilo.. Prahu jsem ještě nikdy pořádně nejel, vždy jen okrajově a tady jsem totálně tápal.. a navigace od Nokie netušila už vůbec a všude byla hromada pomahat a chránit :myslim

Odesláno

Ja jsem taky nejak netrefila, sice jsem jsem do Prahy dorazila v pohode, ale tech kecuze zadni sedacky.-) grrrrrr No ale naladu mi to nezkazilo.-))) Jeste, ze mam ted tu novou mikcu za vyhru v bowlingu.-))) DEKUJI MOC:-)):D:D:D:D:D

Odesláno

Tak připravuju video kolony z Černého Mostu a Severozápadu přimo z onboard kamery :) sice to má asi 45 minut, ale kdo nebyl, tak se do toho může trošku vžít :);)

Odesláno

Skučáci a Ozzáci též děkují za perfektní sraz , vynikající jídlo a spoustu dárků.Prostě jako vždy super. Na penzionu jsme do dvou po půlnoci ještě hráli žolíky a k tomu snědli mladému Skučákovi perfektní bábovku, ktrerou měl připravenou k snídani.Ráno jsem mu v Kaufu koupil jinou.

Bohužel, když jsme chtěli vyjet k domovu tak Kučkova 508 pět měsíců stará nereagovala na otočení klíčkem. Tudíž ji odtahovka ze dvora od vily odvezla k Domanskému do Zdib.Kučka dostal náhradou Chcávku a jel ku domovu.

Ale jinak bylo super.

Odesláno

Taky bych chtel podekovat za super sraz skvele sem se pobavyl :D malem sem rozbyl bouling to byla moje rana do hrabla nebo jak se tomu říka:D jinak popelnici slahvačema sem dovez vpořádku akorát nevym co budu delat stěma 8 otvírakama na pivko ani nevym odkoho sem je dostal :D:D:D:D

Odesláno
Skučáci a Ozzáci též děkují za perfektní sraz , vynikající jídlo a spoustu dárků.Prostě jako vždy super. Na penzionu jsme do dvou po půlnoci ještě hráli žolíky a k tomu snědli mladému Skučákovi perfektní bábovku, ktrerou měl připravenou k snídani.Ráno jsem mu v Kaufu koupil jinou.

Bohužel, když jsme chtěli vyjet k domovu tak Kučkova 508 pět měsíců stará nereagovala na otočení klíčkem. Tudíž ji odtahovka ze dvora od vily odvezla k Domanskému do Zdib.Kučka dostal náhradou Chcávku a jel ku domovu.

Ale jinak bylo super.

Pořád mi vrtá hlavou ta odtahovka ... Kabely jste nezkoušeli?

Odesláno
Tak připravuju video kolony z Černého Mostu a Severozápadu přimo z onboard kamery :) sice to má asi 45 minut, ale kdo nebyl, tak se do toho může trošku vžít :);)

ChouLu, neměl bys chuť a nástroje sestříhat jen odjezd od Makra, příjezd do Nové Vsi a mezítím jen tři čtyři nejzajímavější momenty..? Bylo by to určo lepší na pokoukání ;) Fuc_t jsme to jeli 45 minut??? :myslim Tys to pak bral asi až k Ludmile, viď?! :cool:

[Edited on 9/12/12 22:09 by Veverka]

Odesláno

Jojo až k Ludmile a nakonec jsem se rozhodl to sestřihat, protože youtube mi dovolí jen 15 minut :) takže zítra pokud to stihnu, tak to sestříhám a o video se podělím :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...