Milan+ Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Taktéž se připojuji s poděkováním za pěkný srázek a BBJ za dovoz a odvoz. Citovat
švejk Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Posadka Metlicka - Strejdakopec - Pustil - Ja, na ceste domu lehce zabloudila a o par spatne odbocenych krizovatkach se ocitla v Drazdanech, kde jsme se jit perfektne zorientovali a dorazili domu (v pripade navigatora pana Metlicky a me cca v 6 hodin). Kopec pravdepodobne dorazil domu okolo sedme hodiny ranni. Takze krom diku organizatorum a ucastnikum teto nadmiru vypecene akce bych chtel jeste podekovat za velmi nevsedni zazitek i na adresu clenum fora http://323f.cz a poslat alespon Prikladam male stripky z drazdan (maj to tam moc pekny): Citovat
Strejdakopec Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 supéééér kdy jedem zas a opravdu jsem přijel před 7. ranní ..policejní hlídka hned za čárou...nebylo jim hloupé nám zkontrolovat vyhranou tombolu i tak že otevřeli kečup a celkově šacovali auto jak kdybych měl vézt kilo heráku ....vychcat se do Labe v Drážďanech mi přišlo docela jako fajn nápad a po uskutečnění jsme mohli v klidu jet zas domů příště prej Chorvatsko Pájo tak snad nezklameš Citovat
ChouLu Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Já zase nechtíc vjel do centra Prahy Jak začali koleje tak jsem se chytal za hlavu... ale aspoň jsem viděl O2 arénu na živo Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Odtud je to ale do centra ještě dobrých 5 km Citovat
ChouLu Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Mě už tohle stačilo.. Prahu jsem ještě nikdy pořádně nejel, vždy jen okrajově a tady jsem totálně tápal.. a navigace od Nokie netušila už vůbec a všude byla hromada pomahat a chránit Citovat
Miss Scratch Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Ja jsem taky nejak netrefila, sice jsem jsem do Prahy dorazila v pohode, ale tech kecuze zadni sedacky.-) grrrrrr No ale naladu mi to nezkazilo.-))) Jeste, ze mam ted tu novou mikcu za vyhru v bowlingu.-))) DEKUJI MOC:-)):D:D:D:D Citovat
Moby89 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 švejk:sama ruka samá noha to tam bylo v pětačtyřicátym:D:D [upravil dne 9/12/12 17:08 od Moby89] Citovat
ChouLu Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Tak připravuju video kolony z Černého Mostu a Severozápadu přimo z onboard kamery sice to má asi 45 minut, ale kdo nebyl, tak se do toho může trošku vžít Citovat
ozzy1 Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Skučáci a Ozzáci též děkují za perfektní sraz , vynikající jídlo a spoustu dárků.Prostě jako vždy super. Na penzionu jsme do dvou po půlnoci ještě hráli žolíky a k tomu snědli mladému Skučákovi perfektní bábovku, ktrerou měl připravenou k snídani.Ráno jsem mu v Kaufu koupil jinou. Bohužel, když jsme chtěli vyjet k domovu tak Kučkova 508 pět měsíců stará nereagovala na otočení klíčkem. Tudíž ji odtahovka ze dvora od vily odvezla k Domanskému do Zdib.Kučka dostal náhradou Chcávku a jel ku domovu. Ale jinak bylo super. Citovat
dzana.m Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Taky bych chtel podekovat za super sraz skvele sem se pobavyl malem sem rozbyl bouling to byla moje rana do hrabla nebo jak se tomu říka:D jinak popelnici slahvačema sem dovez vpořádku akorát nevym co budu delat stěma 8 otvírakama na pivko ani nevym odkoho sem je dostal :D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Skučáci a Ozzáci též děkují za perfektní sraz , vynikající jídlo a spoustu dárků.Prostě jako vždy super. Na penzionu jsme do dvou po půlnoci ještě hráli žolíky a k tomu snědli mladému Skučákovi perfektní bábovku, ktrerou měl připravenou k snídani.Ráno jsem mu v Kaufu koupil jinou. Bohužel, když jsme chtěli vyjet k domovu tak Kučkova 508 pět měsíců stará nereagovala na otočení klíčkem. Tudíž ji odtahovka ze dvora od vily odvezla k Domanskému do Zdib.Kučka dostal náhradou Chcávku a jel ku domovu. Ale jinak bylo super. Pořád mi vrtá hlavou ta odtahovka ... Kabely jste nezkoušeli? Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Dzana: pivo jsi mi odlovil z pakliku.-))) Citovat
skuci Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 hele kontrolky svítili ale jinak nic nefungovalo, takže auto se asi uspalo či co, zítra snad budeme chytřejší co s tim bylo Citovat
ChouLu Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Tak to bych spíš viděl na zoxidovaný konektor na baterii Citovat
Veverka Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Tak připravuju video kolony z Černého Mostu a Severozápadu přimo z onboard kamery sice to má asi 45 minut, ale kdo nebyl, tak se do toho může trošku vžít ChouLu, neměl bys chuť a nástroje sestříhat jen odjezd od Makra, příjezd do Nové Vsi a mezítím jen tři čtyři nejzajímavější momenty..? Bylo by to určo lepší na pokoukání Fuc_t jsme to jeli 45 minut??? Tys to pak bral asi až k Ludmile, viď?! [Edited on 9/12/12 22:09 by Veverka] Citovat
ChouLu Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Jojo až k Ludmile a nakonec jsem se rozhodl to sestřihat, protože youtube mi dovolí jen 15 minut takže zítra pokud to stihnu, tak to sestříhám a o video se podělím Citovat
skuci Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 no zoxidovat kabel u 5měs. starýho auta je blbě... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 45 minut? Ja mel praha - nova ves za 13, podle palubni kamery Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.