Di Steffano Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 Hoši když to vidím co za to chtějí 7tis za modul výrobní cena cca litr to je mazec. A že toho vychrlíme cca 30 sekund jeden smontovanej kus!Samotná pumpa teda nověší xlr cena 9 eur náklady uf prodej za 3-4 tis.... Citovat
ozzy56 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 jj, dával jsem za něj kdysi 7, aby bylo druhý den ráno k dispozici k cestě na dovolenou, takže si na ty nervy dobře pamatuju Citovat
Di Steffano Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Za chvilku to už bude historie začnem najíždět cca za měsíc bezkontaktní čerpadlo. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. říjen 2012 Odesláno 11. říjen 2012 jojo, vím--dával jsem tu nedávno odkaz na nové bezkontaktní čerpadlo,které budete vyrábět [upravil dne 11/10/12 20:57 od ozzy56] Citovat
Di Steffano Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 To je sranda sotva se smontovala linka na výrobu vychytávají se poslední mouchy a odkazy už sou na světě jako kdyby už dávno běžela sériovka Citovat
straki007 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 Hoši když to vidím co za to chtějí 7tis za modul výrobní cena cca litr to je mazec. A že toho vychrlíme cca 30 sekund jeden smontovanej kus!Samotná pumpa teda nověší xlr cena 9 eur náklady uf prodej za 3-4 tis.... Jo vzdyt vyplaty se nedelaji. Budovy se nneplati. Topeni se neplati. Dane se neodvadi. postaveni a provoz linky je gratis.... MNe jenom zarazi cemu se divis???????????? Jako ze to maji prodavat za to za co se to vyrobi?!!!! Neblazni. A ted mne napada..........O cem je toto vlakno vubec:myslim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.