AKCZ Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 JJ Vendulku dobre znam Jen ne jako Aka tak uz jsem o neco chytrejsi Citovat
Jirkap Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Musím se taky přidat k pochvalným a děkovným dopisům, bylo to super i když jsem se ráno probudil na benzínce v Holicích za mohutného deště, tak jsem myslel, že celý víkend bude na pytel, ale jak je vidět počasí nám přálo Díky ještě jednou PS: za chvilku přidám link na fotky, bohužel těch fotek je 218 tak to musím krapek protřídit Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2005 Autor Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Jirkap za chvilku přidám link na fotky, bohužel těch fotek je 218 tak to musím krapek protřídit Jak jako bohužel, to spíš je super - nic netřiď, my už se s tím nějak popasujeme Citovat
Jirkap Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Medvěd Napsán autorem Jirkap za chvilku přidám link na fotky, bohužel těch fotek je 218 tak to musím krapek protřídit Jak jako bohužel, to spíš je super - nic netřiď, my už se s tím nějak popasujeme Hotooooovo fotky najdete na tomto odkazu, je jich teda nakonec 146 '>http://www.jirkaposik.cz/index.php?action=ukaz&galerie_id=131&id=3 [Editován dne 13/6/05 Jirkap] Citovat
Guest Masinka Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 nahraj je prosim na ftp, at si je muzeme stahnout, diky Citovat
Petr X Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Masinka nahraj je prosim na ftp, at si je muzeme stahnout, diky Souhlasim s tebou, to FTPko by bylo super. Citovat
aka Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 Napsán autorem Medvěd Napsán autorem John Napsán autorem AKCZ PS: Kdo je Aka?[/color] Aka je http://johnxxl.jirkaposik.cz/lanov/100_1268.jpg Medo diky, ted uz si me nikdo s nikym nesplete. Citovat
vikino Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Tak tak smutne koukam na ty fotky...Kemp na letisti mam nad barakem a i prez to jsem se tam nedostal, tesil jsem se a v patek se mi udelalo blbe a sobotu i nedeli jsem prolezel v posteli... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.