Sasima35 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 nějkaý čas mi blbne přistrojová deska u Berlinga.rano v klidu naskoči a po pár kilometrech se začne vypinat a zapinat zhruba po pěti minutách se to uklidni a jed normálně,je to nějaký sktat nevim co to je,dělá.to jen ráno Citovat
Sasima35 Odesláno 12. říjen 2012 Autor Odesláno 12. říjen 2012 tak dnes přestala jit uplně,ještě že vše funguje jak má jen přistroje a kontrolky nejdou vubec nevi někdo v čem by to monlo být? Citovat
Sasima35 Odesláno 13. říjen 2012 Autor Odesláno 13. říjen 2012 to vim jen kde by to mohlo být? Citovat
ChouLu Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Prvně zkontrolu konektor k budíkum, prostříkej ho nějakym kontaktolem, parkrát ho zastrč a vyndej a uvidíš co bude dál Citovat
Sasima35 Odesláno 13. říjen 2012 Autor Odesláno 13. říjen 2012 Prvně zkontrolu konektor k budíkum, prostříkej ho nějakym kontaktolem, parkrát ho zastrč a vyndej a uvidíš co bude dál ten se nacházi kde,koukal jsem pod volant jsou tam pojistky a nějaké konektory je někde tam ? Citovat
Sasima35 Odesláno 22. říjen 2012 Autor Odesláno 22. říjen 2012 tak jsem zjistil dalši informace k problému,muže to byt zaoxidovana pojistka nebo špatná kostra palubky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.