Guest Jan Hájek Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda jde někde dotáhnout opěradlo u řidiče a zda musím demontovat celou sedačku. Je celkem dost volné a je to nepříjemný. Moc dík za rady. Citovat
poldiss Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 taky bych si rád dotáhnul opěradlo, sice neni nějak extra volný ale není to úplně ono, u spolujezdce je to jiný kafe.. mám takovej pocit že se to bude muset sundat celý, proto jsem se na to ještě radši ani nepodíval Citovat
RichVa Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Je-li to jako u mě tak dotažení nepomůže. Je to vyklechtaný v nastavovacím mechanismu. Asi to není stavěný na chlapi jako já (110 kg živé váhy ) a 220 000 km. Citovat
poldiss Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 to nejspíš nebude můj případ mám pocit, že to mám jen někde povolený, levá strana sedadla drží v pohodě, ale ta pravá je lehce volná Citovat
Guest Jan Hájek Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 tak to asi vypadá jak říká RichVa, bude to asi už rozvrzaný, což pomůže asi jen nová nebo nějaká zachovalá sedačka, kterých už asi moc nebude Citovat
RichVa Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 to nejspíš nebude můj případ mám pocit, že to mám jen někde povolený, levá strana sedadla drží v pohodě, ale ta pravá je lehce volná Přesně jak u mě - levá strana drží pravá se viklá.... je to od toho jak člověk hupne do sedačky tak se vždycky zapře o pravou stranu sedačky. Jedině vyměnit sedačku se spolujezdcem - a pak by Ti bagy střílely doprostřed a na štelovátko náklonu opěradla bys asi nedosáh. Citovat
poldiss Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 naštěstí mam v autě jen dva pytle takže by to nebyl takovej problém ale to už radši seženu novou sedačku řidiče než abych to měnil, to by se při každým seřizování opěradla musela sedačka šoupnout úplně dozadu aby se na to dosáhlo zkusím to někdy až budu mít čas sundat a omrknout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.