Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

307 sw 2.0 HDI

r.v. 2003 66kW

typ motoru RHY

Problém : při prvním startování motor sice chytne ale vzápětí zhasne a už nejde nastartovat, pak následují dvě možnosti, po cca půlhodině pokus opakovat (a poté většinou už chytne a jede), nebo protáčet delší dobu startér, startér točí a tak po minutě dvou se motor chytne, můj laický pocit je že chybí nafta, pokud startuji s nohou na plynu občas se udrží a jede.

Baterka nová, palivový filtr také, motor pohledově čistý (nikde nekape či neteče olej nebo nafta)...

při jakémkoli dalším startování během dne a to i s půldenní přestávkou se tento problém už neobjevuje...

Prosím o radu na co se zaměřit, mám v plánu v nejbližších dnech zajet na diagnostiku ale rád bych věděl čím to může být..

Odesláno

Tak nejspíš jsem přišel na příčinu, teď ještě jestli to může být tím, to musíte říct vy. dneska jsem našel prokousaný ten balonek na naftu (či co to je) to víte myši v kombinaci s bydlením u lesa, hlavně že rušič mám v kastlíku nenamontovanej..

může ta závada jak jsem ji popsal způsobena tím ?

a mimochodem nemá někdo ten balonek na prodej?

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...