stroup Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 307 sw 2.0 HDI r.v. 2003 66kW typ motoru RHY Problém : při prvním startování motor sice chytne ale vzápětí zhasne a už nejde nastartovat, pak následují dvě možnosti, po cca půlhodině pokus opakovat (a poté většinou už chytne a jede), nebo protáčet delší dobu startér, startér točí a tak po minutě dvou se motor chytne, můj laický pocit je že chybí nafta, pokud startuji s nohou na plynu občas se udrží a jede. Baterka nová, palivový filtr také, motor pohledově čistý (nikde nekape či neteče olej nebo nafta)... při jakémkoli dalším startování během dne a to i s půldenní přestávkou se tento problém už neobjevuje... Prosím o radu na co se zaměřit, mám v plánu v nejbližších dnech zajet na diagnostiku ale rád bych věděl čím to může být.. Citovat
vendelinek Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 nemám s timto zkušenosti,jen si zkusim typnput,a zkusit vyčistit vstřiky? Citovat
stroup Odesláno 13. říjen 2012 Autor Odesláno 13. říjen 2012 Tak nejspíš jsem přišel na příčinu, teď ještě jestli to může být tím, to musíte říct vy. dneska jsem našel prokousaný ten balonek na naftu (či co to je) to víte myši v kombinaci s bydlením u lesa, hlavně že rušič mám v kastlíku nenamontovanej.. může ta závada jak jsem ji popsal způsobena tím ? a mimochodem nemá někdo ten balonek na prodej? Citovat
marko306 Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Jj,určite to bude tým, padá ti nafta a palivový systém sa ti zavzdušňuje. Citovat
stroup Odesláno 13. říjen 2012 Autor Odesláno 13. říjen 2012 dík, a nevíte jak se ten balonek odborně jmenuje abych ho mohl najít někde v prodeji náhradních dílů, popřípadě kde ho koupit? Citovat
jirka307 Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 ahoj já jsem ho koupil v peugeotu myslím že stál kolem 400kč Citovat
Marcel505 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Hoďte sem někdo kód toho balónku, jestli víte. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.