Vočko Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Dnes sem nastartoval a kontrolka zůstala svítit, ani při dalším nastartování nezhasla. Vždy se ozve jen zvuková výstraha. Při jízdě nejsou patrné změny v chodu motoru, chod je plynulý, tichý, bez jakýchkoli změn, snad jen nižší výkon, ale to se mi možná jen zdá. Nevíte někdo o jakou závadu by se mohlo jednat? Budu muset na diagnostiku motoru a vyrušení chybného hlášení, nebo to lze nějak odstranit doma? Jedná se o motor 1,4HDi. Děkuji za radu. Citovat
Ferry Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 moje kristalova koule mlci, ale rika ano, budes muset na diagnostiku a vycist chyby Citovat
koblih69 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Moje křišťálový koule říkají, že máš eště párkrát nastartovat. Citovat
Vočko Odesláno 6. říjen 2012 Autor Odesláno 6. říjen 2012 Vážně??? Mám obavu, aby třeba nebyly zasraný střiky... Dík za radu, byl bych rád, kdyby to bylo skutečně tak jak píšeš. Citovat
koblih69 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Pokud je to přechodná chyba tak po dalších 5-ti nastartováních zmizí. To samozřejmě nijak neřeší problém. Co ho způsobilo jinak než diagnostikou nezjistíš... Citovat
Vočko Odesláno 6. říjen 2012 Autor Odesláno 6. říjen 2012 Díky za rady. Když se to do dvou dní neztratí, objednám se na diagnostiku. Ještě jednou díky Citovat
Guest ještěrka Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Mám stejný problém Mám 206 1,6hdi Kontrolka opět svítí. Asi před rokem jsem prošla výměnou naftového filtru a byl rok klid. Dnes opět po nastartování svítí a píše to abnormální plyny zase se tam někde něco ucpává i když diagnostika píše vše v pořádku. Počkám a uvidím, kam dojedu Citovat
straki007 Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Pokud MIL(chyba motoru na pristrojovce) sviti tak diagnostika nemuze byt cista. Citovat
Marcel00 Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 ja ju mam cistu stale, vcera som ju napriklad od prachu poutieral... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.