soundlovers Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Prosím o radu jak nastavit ventily-vůli ventilů na motoru KFX 1,4i, jsou tam klasické nastavovací šroubky a matice, vůle má být za studena na sacích ventilech 0,2 mm na výfukových 0,4 mm, měrkou se změří. Jde mi o to jak toto změřit v jaké poloze musí být kliková hřídel při měření... při určité poloze se měří vždy nějaký výfukový a nějaký sací.jaký?Prosím poradte mi postup.Ještě jeden dotaz vález č.1 je u řemenice nebo u převodovky, Díky. Citovat
Tommate Odesláno 11. červen 2005 Odesláno 11. červen 2005 takže předpokládám že je vačka v hlavě (ohc) a že je na ní vidět - v tom případě musí být vačka u měřeného ventilu natočená výstupkem od vahadla - ale jestli na vačku nevidíš, vycházej s toho že se vačka otáčí 2x pomaleji než klika, takže je vlastně po dobu jedné a půl otáčky kliky jeden konkrétní ventil uzavřen - pootáčej klikou a vypozoruj kdy vahadlo uzavře vent. a ještě trochu pootoč - změř Citovat
soundlovers Odesláno 11. červen 2005 Autor Odesláno 11. červen 2005 V jedná knize je popsán postup : plně otevřen 1.výfukový-seřizujeme 3 sací a 4 výfuk, plně otevřen 3.výfukový- seřuzujeme 4 sací a 2 výfukový, plně otevřen 4.výfukový -seřizujeme 2 sací a 1 výfukový, plně otevřen 2.výfukový- seřizujeme 1 sací a 3 výfukový. je to tak správně nebo je tam chyba. Který válec na motoru je č.1 - u převodovky nebo u řemenice? Citovat
Tommate Odesláno 11. červen 2005 Odesláno 11. červen 2005 u převodovky je 1. válec (napiš co máš za auto) ten postup je logický - jinak to popsat nejde - já jsem ti to napsal polopatě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.