Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno

Mám motor NFU 1.6 16V (vozidlo v podpisu) a zjistil jsem že teplota vody se pohybuje cca 75-83°C a víc ani ťuk. Termostat vypadá že funguje ale otvírá na 80°C není to málo? Rafička se mi drží mezi ryskama čtvrt a půl.

Odesláno

tak jsem si také myslel že mi to málo topí. koupil jsem nový termostat a je to stále stejné takže je to asi normální. teplota je kolem těch 80 stupnů. motor 2.0 hdi v létě to ale vyběhne přes 90 až téměř ke stovce. Možná kdyby se dal nějaký kryxt před chladič tak se teď v zimě teplota zvedne.....\\?,, mimochiodem dáváte někdo před chladič nějaký kryt??

Odesláno

No mně to topí super,předloni jsem nechal vyměnit vodní pumpu,termostat a v autě je za chvilku jak v sauně.Ručička teploměru po ohřátí motoru vleze na střed ukazatele a ani se nehne.Koukal jsem do seviceboxu a mám výbavu pro chladné podnebí tak že by jsem měl výkonější topení ? :myslim Jinak stačí pohledat http://www.zbozi.cz/?q=zimn%C3%AD%20clona%20partner :papa

[upravil dne 9/1/14 18:02 od Roman 1173]

Odesláno

,,No mně to topí super,předloni jsem nechal vyměnit vodní pumpu,termostat a v autě je za chvilku jak v sauně,,

keby si bol blizsie , rad by som si prisiel uzit tu saunu......

výbavu pro chladné podnebí ??? zacina fungovat pri -20C , to mam aj ja.....rucicku teplomeru mam cez zimu tesne pred polovicou, aj ja , ale po cca 15-20km jazdy ....hm a z vyduchou to uz konecne zacne aj fukat teply a na prsty az horuci vzduch.......ale , ze by tie cca 3m3 priestoru nejako zohrial???? sa neda ani z daleka povedat....

Odesláno

-20 jsem u nás nezažil ani nepamatuju(severní čechy Teplice),do práce to mám 12 km z toho šest přes město a nevím jak vzadu ale vepředu to fouká teplí až nechutně.Prostě jsem spokojenej víc nemám co dodat jen snad škoda že to nemáme k sobě blíž aby jsi se přesvědčil.Dodám jen že auto je v garáži ale bez topení +- stejná teplota jak venku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...