Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau, pomalu se blíží zima a zajímalo by mě na kolik Vám topí Partner?

Mě ručička ukazuje tak 75-80 stupňů, což se mě zdá málo, u 406 co jsem měl jsem měl teplotu stále 90 stupňů a topila fakt skvěle, teď u Parťáka to trvá dýl, je mě jasný že to potrvá dýl kvůli velkému vnitřnímu prostoru, ale přece jen když by mě budík ukazoval teplotu 90 stupňů, tak to bude topit líp. Přemýšlím že bych zkusil vyměnit termostat, ale napřed se chci ujistit že i Vám to ukazuje teplotu jen okolo 75-80 stupňů.

Jedná se o motor 2.0 Hdi rok 2002(ještě starý model)

Odesláno

Mne na 90°C,ale mám iný motor.Odpovedám len z kolegiality \"Parťákov\".Ale čo sa týka vykurovania vnútorného priestoru,tak v zime to nie je tiež žiadna sláva.Ako píšeš,je to dosť prázdneho priestoru,navyše ak ideš sám.Ale mne to nevadí,ja zimu rád,to prekúrené auto je pre mňa malá smrť.Keď veziem teplomilného pasažiera,fajčím viac než obvykle,len aby som mal relevantný dôvod na otvorenie okna:D

Odesláno

Šaldo pokud dobře koukám tak termostat je na otevírací teplotu 83° (mimochodem ten parlamentův benziňák 88° ) takže pokud otevřeš topení tak ti to padne pod 80... no kup si teplý boty ;)

Odesláno

ale znám i takový,co se nechavaji zahřívat od partnerky při jízdě v autě:D

prej to zahřeje až tak moc,že začne i auto kličkovat a poskakovat:D

Odesláno

U kamaráda v kamionu jsem viděl teplomet na PB ale takový zvláštní, vůbec ,,nehořel,, a přitom vydává teplo.

Odesláno

Hoši,

mám steršího partáka 99. 1,9d a v zimě je tam fakt kosa. Na kolik topí nevím, protože na teploměru nemám čísla, jen čárky a ručka se drží pořád dole v poloze asi tak na 8 hodině. Myslel jsem, že přišel prič termostat, ale když to nechám klapat na místě, ručka popoleze jen o kousek a spíná větrák, tak asi dobrý. Pravda je, že když pustím větrák na 2 fouká celkem teplý vzduch. Ale jak pustím větrák na plno, fouká to skoro studený. Tedy když je venku fak zima. Když je kolem 0 tak to jde. Ale protože mám boudu plechovou tak se to moc nevyhřeje. Proto jsen Ji celou polepil nějakým filcem, kterým se izolují nový auta a je to fakt znát. Hlavně je potřeba nešetřit na střeše a nalepit tam větší vrstvu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...