Roobi Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Páni prosím Vás stáva sa toto niekomu... po ubehnutí niekedy len pár km cca 20 alebo viac a po vypnutí motora sa mi spustí ventilátor ktorí hučí zhruba 5min. Popritom motor je v normalnej teplote a nevidim dovod abi niečo chladilo robieva mi to už dlhší čas na diagnostike mi neukazalo nič a nenašiel som ani tu na fore nič o tom a čo som zbadal je že počas jazdy ked si to hasím trojkou 50 okolo 2000 ot. tak ako keby trošku niečo ubralo na výkone a potom po odstavení hučí ten ventilator.No ani to neviem velmi opísat Citovat
koblih69 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Ty máš asi naftu co ale jakýpak autí to asi bude Citovat
Roobi Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 hmm neviem prečo mi neukaže profil... 307sw 1,6 16v 2004 naftak Citovat
Roobi Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 ahá tak preskočím na stranku FAPu:) Ďakujem koblih69 ! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.