Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dnes po práci mě auto opět překvapilo. Po odemknutí klíčkem se samo ihned zamklo. Po opětovné snaze znovu. Abych se dostal do auta, musel jsem dveře otevřít v momentu, kdy bylo auto odemknuté, po zavření dveří se opět zamknulo. Po dojetí domů stále stejný problém. Po odemknutí se opět samo zamknulo. Netušíte, kde je problém?

Odesláno

Prestrekni kontoxom konektory prechodiek dverý. Mal som ten istý problém, akurát mne sa zas po zamknutí auta odomykalo. Ak to nepomôže, tak máš prelámané káble v tých prechodkách a skratujú ti.

Odesláno

No se to tu už mnohokrát řešilo i když na jiných autech. Jednotka zamykání nedostane impuls, že je zavřeno a tak se vrátí do předchozího stavu. Byvá přelomený drát v průchodce dveří. Poznáš to tak, že za jedotlivé dráty silně zatáhneš a ten přelomený, který už drží jen na bužírce se vytáhne. Kabel musíš opravit před průchodkou, aby se nezlomil znovu. Může to být i vadný koncový spínač, ale to není tak časté.

Odesláno

...vidím, že sa pýtaš fakt hlúpo, takže len dodám, že prechodku nájdeš po otvorení dverí v mieste pántov...je to také gumové črevko, ktoré prechádza z auta do dverí...v ňom sú káble...neustálym otváraním a zatváraním dverí sa káble polámali a teraz RJ nedostáva signál od jedného zo zámkov že sa odomkol a tak všetky zámky vracia späť do polohy v ktorej boli...

Odesláno

no,zase to máš dobrý,jestli stojíš venku tak to máš jistotu že je zamknutý,horší by bylo,přes noc odemčený,taky se mi to stávalo kdysi,koukni na ty kable v průchodce,je to častá závada u tehle aut

Odesláno

Mě jednou do auta natekla voda... a začalo se zamykat :D jedu si a najednou cvak a bylo to.. pak stojím na parkovišti a zase cvak a zamčeno... no a jednou.. jednou sem z toho auta vylezl a cvak :D:D

Odesláno

Z té vody mám taky obavy, včera mi od tlačítek, které ovládají šíbr spadlo pár kapek vody. Přitom střešák byl dobře zavřený, to vím určitě, tak to trochu nechápu. Pršelo už hodněkrát, ale tohle mi udělalo poprvé. Tak už večer mě napadlo, jestli původcem problémů není voda, která si mohla \"hrát\" s kontakty u šíbru.

Odesláno

Kolegyni sa zase ich P407 zamkne sama,ked je kluc v zapalovani a motor bezi.Nastastie sa im to stalo,ked boli doma na dvore a mali nahradny kluc doma,lebo v aute nikto nesedel.Inaksie neviem...:myslim

Odesláno

niekedy sa stane ze v zamkoch odidu tie dotykove snimace potom sa to zamyka samovolne aj ked je kluc v zapalovani aj ked je nastartovani motor väcsinou sa to stane ked su polamane prechodky kable sa dostanu do skratu a potom tie snimace odidu moj navrh odpojit original central bude zohnat nove motorceky v prednych dverach alebo kupit univerzal za cca 30€ :blablabla

Odesláno

Vodiče u pravých dvěří byly skutečně přelámané. Konektor jsem ucvakl a vodiče napojil dle schématu. Výsledek žádný, dveře blbnou jako a dřív a co hůř - nefungují blinkry, stahování oken a šíbr. Pokud by někoho napadlo, kde by mohl být problém, ozvěte se, jelikož začalo mrholit, potřeboval bych zavřít alespoň střešní okno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...