Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nemůžu nikde najít raceland na 406 nebo jinej stavák za rozumnou cenu..prosím poraďte ..děkuju. vzduch by asi nebyl nejlepší na můj styl jízdy..myslím že funkčně je spíš přítěž než výhodou. kdyžtak mi to vyvraťte.ale už mě nebaví měnit a nechávat vařit olejové vany po deseti dnech

Odesláno

chci ho proto abych to shodil na maximum pouze na sraz a jinak jezdil optimál asi jako teď nebo o 1 cm víš..sice budu mít už pořešnou lyžinu trochu lépe ale možnost zvedat a snižovat je dobrá věc

Odesláno

Print: ty jo to by docela šlo ...ale zajímalo by mě jestli s tim má někdo zkušenosti

ještě se tak mrknout někde po vzducháči popřípadě z čeho by šel udělat nebo poupravit...ne že bych ho chtěl ale zjistit v čem jsou výhody a v čem nevýhody...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Už sem to určitě někde na foru psal, jestli to nemáš jen na ozdobu, tak se na Raceland a jemu podobný vykašli. Tlumiče přestanou fungovat už po opravdu krátký době. Neni to jen moje zkušenost, stejně dopadl i kámoš s JOM na GIII.

Odesláno

kolega z prace mel presne tenhle raceland na 206gti, po pul roce sel dolu protoze se s tim nedalo jezdit.

kdyz stelovak tak hledej ten nejkvalitnejsi nebo se na to vykasli a jdi do osvedceny kombinace viz cakom

Odesláno

taky myslím že Čakom má raceland ale chci funkčí věc...ale proto se i ptám na zkušenosti s tímto podvozkem protože Bobo K.H ho měl a prodal a říkal že by ho bral zase zpátky.. ale na druhou stranu kompletní podvozek za tyhle peníze musí být znát na kvalitě

Odesláno

pevnej weitec už nemam rok a pul :)

mam stavak od racelandu. je tvrdej jako pra.. ne každej na to ma s tím jezdit. znam par lidí co si koupilo tvrdej stelovak a po par mesicích ho prodavali.

jinak muj ma už za sebou 25tkm ;)

Odesláno

asi dám na čakoma se slovy \"Frajeřina bolí \" :D a jdu do něj... to že to je tvrdé je opak weitecu ale vyzkoušet se má všechno a pokud mám mít možnost za pár peněz koupit stavitený podvozek což beru za ohromnou výhodu tak do toho půjdu. jen teď rychle sehnat někoho kdo mi pomůže s nákupem přes eBay protože to je pro mě asi největší z problémů :D a asi do Británie nepojedu :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...