Dundee Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Zdarec, mám děsnej problém- stáhnul jsem si obraz hry a teď se toho zmetka nemůžu zbavit:grr:grr:grr Hru se mi nepodařilo spustit, tak jsem ji odinstaloval a teď se peru s odstraněním toho obrazu. Při každym pokusu mi to napíše: \"Akci nelze dokončit, protože soubor je otevřený v programu System. Zavřete soubor a opakujte akci.\" Jen upřesním, že se jedná o soubor s příponou .bin Zkoušel jsem soubor odstranit hned po spuštění notebooku nebo po jeho restartování, ale prostě mi furt předhazuje tu hlášku, už nevim, co s nim:fnuk:grr Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Nemaš to připojený k virtualní mechanice, pokud ano tak to odpoj. Jinak si stahni Unlocker a smaž to přes pravý klik vyber unlocker a akci smazat Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 To vypadá že to máš ještě ve virtuální mechanice, odpoj obraz a mělo by to jít, já se s tím kdysi taky pěkně dlouho pral než jsem na to přišel :-DD Tak Radek byl rychlejší [upravil dne 28/9/12 20:27 od Šalda] Citovat
Dundee Odesláno 28. září 2012 Autor Odesláno 28. září 2012 Teda chlapi, to jste mě dostali, to se přiznám:mad: Normálně by mě to nenapadlo, že se po vypnutí Daemona neodpojí Super, moc díky, příště si na to dám majzla Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 V daemonu je určitě možnost po restartu znovu připojit;) Jinak bych Daemona vyhodil a dal si UltraIso, ma vic možností a virtualky umí taky Citovat
Šalda Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Já teda používám jen Daemona a jsem spokojen, i když teď ta nová verze je taková trochu divná Citovat
Dundee Odesláno 28. září 2012 Autor Odesláno 28. září 2012 Já používám Daemon a PowerISO, protože některý typy souborů mi Daemon nebral... Citovat
MotoMoto Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 v osmičkách ho už nebudete potřebovat, umí už otvírat ISO přímo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.