Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Uzavření továrny Peugeot? Krachuje ?!

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat Peugeot ma nějaké Ekonomické problemy, že teď jsem se dozvěděl, že je na posledních mistech prodavanosti a zavíra továrnu? Nebo je to kec? :)

Odesláno

Coz o to ja bych si i vybral ale tech kompromisu pri vyberu ... Ee, co naplat, dalsi auto bude zase starsi rocnik :roll:)

[upravil dne 28/9/12 13:11 od Stibto]

Odesláno

Nějak se mi nechce věřit, že by se Peugeot tak zhoršil../ Tak uvidíme co nám zase přinese nového v roce 2013.. Vždit je to snad ve Francii nejlepší automobilka nebo se pletu..?

No tak snad se to zlepší a bude to v pohodě Já jim věřim. :D:) Jinak ten výprodej bych bral. :D

Odesláno

to by byla škoda,kdyby skončila,budeme věřit ,že se z toho dostane

výprodej za 1E na všechny modely,jak psal Czedisonek, bych si konečně pomohl k novýnu autu:D

Odesláno

Bože, jestli to koupí Čína tak je po kvalitě a po všem po bezpečí.. No to snad né.. Bude z toho Cherry Amulet -.- Bože..

To Francie neudělá snad aby to prodala. :D

Odesláno

Řikal jsem si, že toje totalní blbost aby Peugeot byl mezi posledníma a je třetí. Chá té chytré pani z baraku to hned vpálím jenže pro ní jsou Kvalitní hitlerwageny a Ochcávky .. Takže.. :D

Odesláno
Vždit je to snad ve Francii nejlepší automobilka nebo se pletu..?

Mezi samotnými francouzi jsou nejoblíbenější Citroëny, potom Pugy a nakonec Renault. Aspoň jsem se to dozvěděl od lidí během svého pobytu ve Francii.

Odesláno

Statistika je hezká, ale je to slabý prodej na to, aby Peugeot neměl finanční problémy.Chybí mu tzv. cash flow a to je to podstatné pro jeho bezproblémové fungování.Samo vedení Peugeotu přiznalo, že mají suchý účet. Čína zase není tak špatná.

Odesláno

No tak ono už je asi jedno zda je lepší Citroen nebo Peugeot vždit je to vlastně skoro jedna automobilka.. :)

Činá možná špatná není, ale jejich výrobky už nás zavalují dost a myslím si, že i tak je ta kvalita na nic.. Když se koukneš třeba na bezpečnost jejich aut na Youtube je to otřesný.. Já vím jsou nějaké normy kterými musí projít, ale raději bych aby byli Peugeoti stále Francouzské. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...