Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 406 HDi. Při zatažené ruční brzdě se mi začalo objevovat varování , že je nízká hladina brzdové kapaliny. Tu jsem zkontroloval a je plná. Varování se objevuje pouze u ručky při nastartovaném motoru. Jinak jsou brzdy plně funkční. Má s tím někdo zkušenost?

Odesláno

........mně se zdá, že když mi teklo prasce, tak se mi při sešlápnutí rožíhala kontrolka ruční brzdy. A auto taky brzdilo a kapaliny bylo dost.Ale jednou.....a málem jsem si rozbil hubu.

Odesláno

Asi myslis tuhle kontrolka.jpg kontrolku, ze?

Podle manualu je to kontrolka zatahnute rucni brzdy, nebo nizka hladina brzdove kapaliny.

Navic, kdyby ti uchazela brz. kapalina, tak by ti podle me svitil i cerveny napis STOP.

[Editován dne 9/6/05 Tornado]

Odesláno

no a neřešíme tady hovadinu? Když je ručka zatažena tak přece svítí kontrolka ne? a pokud je ta kontrolka shodná s nízkou hladinou kapaliny a je jí tam dost, kola nejsou potečený atd, tak přeci není co řešit. Ale pěkně nás ten dotaz zmátl. ne?

Odesláno

Pokud při zatažené ruční brzdě se na displeji zobrazí hláška o minimální hladině brzdové kapaliny, je nutné vyměnit spínač ruční brzdy. Jeho ref. číslo je 633918.

Proč? Peugeot pro hlášení o minimální hladině a zatažené ruční brzdě zjištuje přes ukostření (odporově). A spínač ruční brzdy má nyní stejný ohmický odpor jako snímač nízké hladiny a \"slavná multiplexní sí?\" si s tímto problémem poradí po svém.

Tak pokud chceš problém odstranit, vyměň čidlo ruční brzdy.

Odesláno
Napsán autorem Rotorhead

A já bych měl dotaz, kde se dá ruční brzda na 406 naštelovat ? Páka až u stropu a stejně to skoro nebrzdí :D:D

díky

pod tepelnym stitem nad poslednim tlumicem vyfuku je stelovaci mechanismus. nekolikrat uz to tu bylo probirano, byly dokonce uvedeny i fotky

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Napsán autorem Rotorhead

A já bych měl dotaz, kde se dá ruční brzda na 406 naštelovat ? Páka až u stropu a stejně to skoro nebrzdí :D:D

díky

pod tepelnym stitem nad poslednim tlumicem vyfuku je stelovaci mechanismus. nekolikrat uz to tu bylo probirano, byly dokonce uvedeny i fotky

díky, zkusím to najít...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...