lukeš Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Mám 406 HDi. Při zatažené ruční brzdě se mi začalo objevovat varování , že je nízká hladina brzdové kapaliny. Tu jsem zkontroloval a je plná. Varování se objevuje pouze u ručky při nastartovaném motoru. Jinak jsou brzdy plně funkční. Má s tím někdo zkušenost? Citovat
Hadra Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 ........mně se zdá, že když mi teklo prasce, tak se mi při sešlápnutí rožíhala kontrolka ruční brzdy. A auto taky brzdilo a kapaliny bylo dost.Ale jednou.....a málem jsem si rozbil hubu. Citovat
Tornado Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Asi myslis tuhle kontrolku, ze? Podle manualu je to kontrolka zatahnute rucni brzdy, nebo nizka hladina brzdove kapaliny. Navic, kdyby ti uchazela brz. kapalina, tak by ti podle me svitil i cerveny napis STOP. [Editován dne 9/6/05 Tornado] Citovat
Operator Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Nemůžou to taky být sjetý destičky? Nemyslim zfetovaný, ale opotřebovaný! :D:D:papa Citovat
Hadra Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 sjetý destičky mně svítí oranžově. a kontrolka stop se mi u toho nerožíhala. Ale co Pg to originál...... Citovat
Tornado Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Tak me zas v Peugeotu rikali, ze se pri sjetych destickach rozsviti i cerveny STOP. Citovat
Biker Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Při zatažený ruční brzdě to píše mě ve 406 a kámošovi v nový 206, myslím si že je to normální. Citovat
lukeš Odesláno 9. červen 2005 Autor Odesláno 9. červen 2005 Červený vykřičník samozřejmě taky svítí, to je v pořádku. Ale já myslím varování na displey napsané slovy \" Break flow level low\". Citovat
Hadra Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 no a neřešíme tady hovadinu? Když je ručka zatažena tak přece svítí kontrolka ne? a pokud je ta kontrolka shodná s nízkou hladinou kapaliny a je jí tam dost, kola nejsou potečený atd, tak přeci není co řešit. Ale pěkně nás ten dotaz zmátl. ne? Citovat
Hadra Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 ........ehm, tak nic....beru to zpět. Příspěvek jako bych nenapsal, protože první mně Lukeš předběhl.... Citovat
Matěj.13 Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Pokud při zatažené ruční brzdě se na displeji zobrazí hláška o minimální hladině brzdové kapaliny, je nutné vyměnit spínač ruční brzdy. Jeho ref. číslo je 633918. Proč? Peugeot pro hlášení o minimální hladině a zatažené ruční brzdě zjištuje přes ukostření (odporově). A spínač ruční brzdy má nyní stejný ohmický odpor jako snímač nízké hladiny a \"slavná multiplexní sí?\" si s tímto problémem poradí po svém. Tak pokud chceš problém odstranit, vyměň čidlo ruční brzdy. Citovat
Rotorhead Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 A já bych měl dotaz, kde se dá ruční brzda na 406 naštelovat ? Páka až u stropu a stejně to skoro nebrzdí :D díky Citovat
Hadra Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 pokud je to jak šáde, tak tam budou lanovody......... Citovat
Ferry Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Rotorhead A já bych měl dotaz, kde se dá ruční brzda na 406 naštelovat ? Páka až u stropu a stejně to skoro nebrzdí :D díky pod tepelnym stitem nad poslednim tlumicem vyfuku je stelovaci mechanismus. nekolikrat uz to tu bylo probirano, byly dokonce uvedeny i fotky Citovat
Rotorhead Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Ferry Napsán autorem Rotorhead A já bych měl dotaz, kde se dá ruční brzda na 406 naštelovat ? Páka až u stropu a stejně to skoro nebrzdí :D díky pod tepelnym stitem nad poslednim tlumicem vyfuku je stelovaci mechanismus. nekolikrat uz to tu bylo probirano, byly dokonce uvedeny i fotky díky, zkusím to najít... Citovat
zoby Odesláno 14. červen 2005 Odesláno 14. červen 2005 stopka by měla svítit pouze pokud je problém s mazáním nebo chlazením Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.