John Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Msch406 : nápis myslíš ten nápis toho výrobce korejských popelnic? Citovat
Ducatista Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Tak dnešní srazík na střeše u Futura... Citovat
John Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 MirisCoupe : jsi měl s Ducatistou přijet taky na kus řečí. Jinak tyhle pokec srazy jsou už docela pravidelný minimálně každý měsíc když to dovolí počasí Citovat
MirisCoupe Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 John: ale on me nechce vzit s sebou Musis se za me primluvit Citovat
Ducatista Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 MirisCoupe: ....... víš moc dobře že ty srazy jsou tak nekecej :D Citovat
MirisCoupe Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 To je lez...mockrat jsem chtel s Ducatistou jet. Jsem \"Novacek\" a nevim, jak to chodi. Chtel jsem zacit se zkusenym klubakem Citovat
John Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 MirisCoupe : tak příští měsíc máš možnost...až založím vlákno na pokec mohu ti poslat SZ,a nebo sleduj sekci Připravovaný srazy... alespoň se podívám jak se staráš o ropovod bejvelý auto Ducatisty. Citovat
Ducatista Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 To je lez...mockrat jsem chtel s Ducatistou jet. Jsem \"Novacek\" a nevim, jak to chodi. Chtel jsem zacit se zkusenym klubakem Tak dobře, ale jako \"Novacek\" nam musis koupit kazdymu pívo a navic musis parkovat o patro níž :D Citovat
John Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Ducatista : :D zas tak zlej na něj nebudeme ne? to už rovnou může stát v přízemí a dojít na střechu pěžky Citovat
Ducatista Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Za to jak si pořád dělá srandu je to pořád ještě málo... :D Citovat
MirisCoupe Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 John: no jak...dobre se staram A pokud vim, tak Ducatista pivo nikdy nepil (to by dopadlo) Citovat
John Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 MirisCoupe : tak doufám,že někdo dorazíš do Brna na pokec a koukej si založit vlákno o svém coupe Citovat
Ducatista Odesláno 10. duben 2014 Autor Odesláno 10. duben 2014 John: on zalozit vlakno neumi, vzdyt je to prece \"Novacek\" :D Citovat
MirisCoupe Odesláno 10. duben 2014 Odesláno 10. duben 2014 :fnuk Hmmm a ja si myslel, ze mi s tim pomuzes a na sraziky budu jezdit ze zacatku s tebou Citovat
Ducatista Odesláno 11. duben 2014 Autor Odesláno 11. duben 2014 MirisCoupe: v krabici se mi ty disky libily vic nez na aute k te tvoji modré Hyperion se asi vic hodi nejaky svetly leskly nebo stribrny disky ktery tam vyniknou, tyhle kola maji tech lestenych ploch malo a jsou moc tmavy. Nicmeně je super ze maji ET 10, nemusis tam strkat podlozky jak ja. Citovat
MirisCoupe Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Kola mi vyhovuji...kdyby bylo na me, dal bych tam klidne cele cerne. Mam to pro kazdodenni jezdeni, nemuzu to porad lestit a rozhodovala hlavne cena. Ja myslim, ze porad lepsi, nez nakup starsich necestne bouchnutych kol od necestne cestneho clena z fora Citovat
Ducatista Odesláno 11. duben 2014 Autor Odesláno 11. duben 2014 njn tak kdo mohl tusit ze ten cestnej clen ma jedno kolo bouchly Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.