Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 Coupe by Ducatista - výměna HDI za V6

Recommended Posts

Odesláno

MirisCoupe : jsi měl s Ducatistou přijet taky na kus řečí. ;) Jinak tyhle pokec srazy jsou už docela pravidelný minimálně každý měsíc když to dovolí počasí :)

Odesláno

MirisCoupe : tak příští měsíc máš možnost...až založím vlákno na pokec mohu ti poslat SZ,a nebo sleduj sekci Připravovaný srazy... alespoň se podívám jak se staráš o ropovod bejvelý auto Ducatisty. :P

Odesláno
To je lez...mockrat jsem chtel s Ducatistou jet. Jsem \"Novacek\" a nevim, jak to chodi. Chtel jsem zacit se zkusenym klubakem :bojim
Tak dobře, ale jako \"Novacek\" nam musis koupit kazdymu pívo a navic musis parkovat o patro níž :D :D :D
Odesláno

MirisCoupe: v krabici se mi ty disky libily vic nez na aute :myslim k te tvoji modré Hyperion se asi vic hodi nejaky svetly leskly nebo stribrny disky ktery tam vyniknou, tyhle kola maji tech lestenych ploch malo a jsou moc tmavy. Nicmeně je super ze maji ET 10, nemusis tam strkat podlozky jak ja.

Odesláno

Kola mi vyhovuji...kdyby bylo na me, dal bych tam klidne cele cerne. Mam to pro kazdodenni jezdeni, nemuzu to porad lestit a rozhodovala hlavne cena. Ja myslim, ze porad lepsi, nez nakup starsich necestne bouchnutych kol od necestne cestneho clena z fora :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...