Medvěd Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Nemôže to byť prasáckym chiptuningom alebo takým niečím? Ja osobne som kvôli takýmto problémom vyložene proti chiptuningu, pokiaľ nemám 100% istotu o stave auta, tzn. mať ho od nova. Taky mi kdysi praskl píst na 2,0 HDI a motor byl 100% chipsůprostý. Citovat
Benžík Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Nam jedno pri ceste do HR v nemecku asi 10 km od CR hranic pomuchlal kamion 5.dvere u 405 break. Sepsali jsme papir pro pojistovnu, dvere jsem vymacknul zpet, privazal jsem je provazem, aby drzely zavreny a jeli jsme dal. Citovat
dyno Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 Oprtavdu se muzeme jen domnivat proc se to stalo . V Taliansku jsem tankoval al to by neudelalo tohle . Rekl bych unava materialu. Az bude trocha vic casu tak vyndam pisty jestli nejsou praskly krouzky . Vcera vecer prvni start noveho motoru prede jak kotatko dnes bude zkusebni jizda Citovat
straki007 Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Tak na vysledek zkusebni jizdy se tesim jak male dite. Jsem zvedavy. Citovat
dyno Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 Tak je hotovo v tejdnu jeste vymenit rozbite okenko a je to V aute si prede novy motor co ma najeto 78000km nova spojka jednohmoty setrvak je to krasny pocit jak je motor klidnej nic necinka nevibruje nehuci je to super. Dekuji doktoru strakimu007 za jeho navstevu byl u znovuzrozeni motoru ze spanku Je to zase tahoun a doufam ze vydzi vic nez starej motor kterej kleknul na 169997km Citovat
vendelinek Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 tak přeju hodně klidnejch km bez nehod a at vydrží co bude moct a co nejdýl:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.