dyno Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Dam to i sem ozivil jsem tama v modelech 307 ale tady jsem slibil taky foto tak tady to je a je jasno Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 to znám takhle skončily skoro všechny moje písty na RHZ 14 dní po koupi vozu.............. Citovat
Y2K Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 ty kokfo...ked si spomeniem na moje stresy...pri tomto by som sa asi rovno hodil pod kamion, a to mne nesiel len ventilator tak vela stastia pri oprave Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 náhodou vypadá to sice strašně ale je to kolikrát levnější oprava než nějaké ventilátory nebo alternátory a jiné serepetičky.. Třeba já jsem koupil hned druhý den motor od člena tady z klubu za 6k i s turbem a nebýt problému v servise s výměnou tak bylo vše v poho. dnes bych ho měnil asi sám... Citovat
Y2K Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 pre mna su taketo veci nocnou morou ked mi po ceste prestalo ist turbo...5 minut som kukal jak puk...asi som bol biely jak stena a po 5 minutach som mal chut auto podpalit pri tomto by som to asi spravil a este ked to zacalo tym vykradnutim...no konec [upravil dne 25.9.2012 21:37 od Y2K] Citovat
pyrone Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Y2K, to si ako koja byvala... cista hysterka Citovat
dyno Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 no ja hledal taky vetev ale zena byla klidna prej nekdo musi zachovat klidnou hlavu kdyby jsme oba zurili tak by to spatne dopadlo Citovat
Y2K Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 to neni o histerceni to je o mojich zazitkoch s pazotmi Citovat
Hadra Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 A já si tak nějak furt říkám, že se \" taková \" věc přece u těhle nových aut nemůže stát...přece to nejsou vraky. A ono jo. Já mám pro změnu v řiti vstřikovače...jeden 2500Kč, auto mi stojí týden v servisu a servisák řeší jakési starší za 500 jeden, nicméně selhává komunikace. Citovat
KingSpade Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Hadra: v dnešní době je to pomalu naopak...takové věci se stávají novým autům, kdežto staré jezdí spokojeně dále [Edited on 25/9/12 23:34 by KingSpade] Citovat
dyno Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 tak tak jak rikas moje stare citroen CX vzdy dorazilo do cile motor 2,5trd r.v.1984 ceka na renovaci a bude jezdit dal [upravil dne 25/9/12 22:37 od dyno] Citovat
ineverexist Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 příčina tedy vadný-tekoucí vstřikovač ? což se stává u starších dieselů běžně že když začne kapat vstřik tak většinou praskne píst jdou vlastně tyto moderní vstřikovače odzkoušet jako se to dělalo u těch starších na zkoušečce vstřiků jestli netečou případně seřídit když se mění tryska ? s tím odtahem jsi ještě relativně dopadl dobře, tady soused platil z IT 31tis. za odtah + 20tis. místnímu servisu který na nic nepřišel ale jinak by mu nedali klíče od auta, nakonec to prý bylo vadné čerpadlo v palivové nádrži, nějaký pežot 307 HDI myslim nebo co to má, takže ho vyšla dovolená na vcelku dost na to že se ani k moři nepodíval Citovat
Existujuci Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Pointoš? Treba sledovat strarty motora alebo vyfukove plyny a pri podozreni zajst do servisu,pre pokoj na dusi. Ked to zanedbas mas motor K.O v tej najnevhodnejsej chvilke. PS: Na druhej strane si priznajme ze ani lekarovi nechodime hned ked sa necitime dobre a potom to s nami sekne a.........je neskoro. Motor opravis. Dobre som sa zasmial na,citujem: no ja hledal taky vetev ale zena byla klidna....... :D:D Citovat
Vapno92 Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Ale tak \"čúrajúcu\" trysku by mal vodič predsalen zaznamenať či už v štartovaní alebo v chode motora, nie? Trebárs mne 405ka fľusne dymu pri štarte a keď je zima, tak prvých 30 sekúnd občas aj prdne/bafne ale tak čúrajúcu trysku by som zaznamenal nie? Citovat
Y2K Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 uz o tom nepiste lebo to tu citam a pri mojom stasti to teraz objavim na svojom aute Citovat
dyno Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 tak panove a damy dnes test v Kladne a vysledky : vsechny vstriky v poradku mam i protokoly . takze ted sem zvedavej co vymyslime cim to mohlo byt . Starty ok hulilo to cerne jen kdyz jsem za to vzal ale to je snad normalni prece to turbo neco roztocit musi nejsem zrovna z tech co neco zanedbavaji a malinko se v tom i vyznam tak bych nejel tak daleko kdyz bych mel nejaky podezreni na zavadu . Citovat
Vapno92 Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Nemôže to byť prasáckym chiptuningom alebo takým niečím? Ja osobne som kvôli takýmto problémom vyložene proti chiptuningu, pokiaľ nemám 100% istotu o stave auta, tzn. mať ho od nova. Citovat
ineverexist Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 chipem by to taky byt mohlo ze, pokud ten chip zvedne vykon z 80 kW na 110 kW vice nafty do motoru mene vzduchu.. taky ti nikdo na ten chip neda zaruku, to by musel byt blazen, netankoval jsi treba v tom zahranici palivo ? taky by na tom mohlo neco byt, ne ze by to nase nebylo klavitni, ta zluta sra*ka ktera uz davno neni naftou, ale to jsou jen vsechno dohady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.