Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Itálie - vykradený auto v Římě + u Bibiione odesel motor

Recommended Posts

Odesláno

ty kokfo...ked si spomeniem na moje stresy...pri tomto by som sa asi rovno hodil pod kamion, a to mne nesiel len ventilator :papa

tak vela stastia pri oprave

Odesláno

náhodou vypadá to sice strašně ale je to kolikrát levnější oprava než nějaké ventilátory nebo alternátory a jiné serepetičky.. Třeba já jsem koupil hned druhý den motor od člena tady z klubu za 6k i s turbem a nebýt problému v servise s výměnou tak bylo vše v poho. dnes bych ho měnil asi sám...

Odesláno

pre mna su taketo veci nocnou morou :D

ked mi po ceste prestalo ist turbo...5 minut som kukal jak puk...asi som bol biely jak stena :D a po 5 minutach som mal chut auto podpalit :D

pri tomto by som to asi spravil :P

a este ked to zacalo tym vykradnutim...no konec

[upravil dne 25.9.2012 21:37 od Y2K]

Odesláno

A já si tak nějak furt říkám, že se \" taková \" věc přece u těhle nových aut nemůže stát...přece to nejsou vraky. A ono jo. Já mám pro změnu v řiti vstřikovače...jeden 2500Kč, auto mi stojí týden v servisu a servisák řeší jakési starší za 500 jeden, nicméně selhává komunikace.

Odesláno

Hadra: v dnešní době je to pomalu naopak...takové věci se stávají novým autům, kdežto staré jezdí spokojeně dále :D

[Edited on 25/9/12 23:34 by KingSpade]

Odesláno

tak tak jak rikas moje stare citroen CX vzdy dorazilo do cile motor 2,5trd r.v.1984 ceka na renovaci a bude jezdit dal

[upravil dne 25/9/12 22:37 od dyno]

Odesláno

příčina tedy vadný-tekoucí vstřikovač ? což se stává u starších dieselů běžně že když začne kapat vstřik tak většinou praskne píst

jdou vlastně tyto moderní vstřikovače odzkoušet jako se to dělalo u těch starších na zkoušečce vstřiků jestli netečou případně seřídit když se mění tryska ?

s tím odtahem jsi ještě relativně dopadl dobře, tady soused platil z IT 31tis. za odtah + 20tis. místnímu servisu který na nic nepřišel ale jinak by mu nedali klíče od auta, nakonec to prý bylo vadné čerpadlo v palivové nádrži, nějaký pežot 307 HDI myslim nebo co to má, takže ho vyšla dovolená na vcelku dost na to že se ani k moři nepodíval

Odesláno

Pointoš? Treba sledovat strarty motora alebo vyfukove plyny a pri podozreni zajst do servisu,pre pokoj na dusi. Ked to zanedbas mas motor K.O v tej najnevhodnejsej chvilke.

PS: Na druhej strane si priznajme ze ani lekarovi nechodime hned ked sa necitime dobre a potom to s nami sekne a.........je neskoro.

Motor opravis.

Dobre som sa zasmial na,citujem: no ja hledal taky vetev ale zena byla klidna.......

:D:D:D

Odesláno

Ale tak \"čúrajúcu\" trysku by mal vodič predsalen zaznamenať či už v štartovaní alebo v chode motora, nie? Trebárs mne 405ka fľusne dymu pri štarte a keď je zima, tak prvých 30 sekúnd občas aj prdne/bafne ale tak čúrajúcu trysku by som zaznamenal nie?

Odesláno

tak panove a damy dnes test v Kladne a vysledky : vsechny vstriky v poradku mam i protokoly . takze ted sem zvedavej co vymyslime cim to mohlo byt . Starty ok hulilo to cerne jen kdyz jsem za to vzal ale to je snad normalni prece to turbo neco roztocit musi nejsem zrovna z tech co neco zanedbavaji a malinko se v tom i vyznam tak bych nejel tak daleko kdyz bych mel nejaky podezreni na zavadu .

Odesláno

Nemôže to byť prasáckym chiptuningom alebo takým niečím?

Ja osobne som kvôli takýmto problémom vyložene proti chiptuningu, pokiaľ nemám 100% istotu o stave auta, tzn. mať ho od nova.

Odesláno

chipem by to taky byt mohlo ze, pokud ten chip zvedne vykon z 80 kW na 110 kW :o vice nafty do motoru mene vzduchu.. taky ti nikdo na ten chip neda zaruku, to by musel byt blazen, netankoval jsi treba v tom zahranici palivo ? taky by na tom mohlo neco byt, ne ze by to nase nebylo klavitni, ta zluta sra*ka ktera uz davno neni naftou, ale to jsou jen vsechno dohady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...