Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Itálie - vykradený auto v Římě + u Bibiione odesel motor

Recommended Posts

Odesláno
Nemôže to byť prasáckym chiptuningom alebo takým niečím?

Ja osobne som kvôli takýmto problémom vyložene proti chiptuningu, pokiaľ nemám 100% istotu o stave auta, tzn. mať ho od nova.

Taky mi kdysi praskl píst na 2,0 HDI a motor byl 100% chipsůprostý.

Odesláno

Nam jedno pri ceste do HR v nemecku asi 10 km od CR hranic pomuchlal kamion 5.dvere u 405 break. Sepsali jsme papir pro pojistovnu, dvere jsem vymacknul zpet, privazal jsem je provazem, aby drzely zavreny a jeli jsme dal.

Odesláno

Oprtavdu se muzeme jen domnivat proc se to stalo . V Taliansku jsem tankoval al to by neudelalo tohle . Rekl bych unava materialu. Az bude trocha vic casu tak vyndam pisty jestli nejsou praskly krouzky . Vcera vecer prvni start noveho motoru prede jak kotatko dnes bude zkusebni jizda :mrk

Odesláno

Tak je hotovo v tejdnu jeste vymenit rozbite okenko a je to ;) V aute si prede novy motor co ma najeto 78000km nova spojka jednohmoty setrvak je to krasny pocit jak je motor klidnej nic necinka nevibruje nehuci je to super. Dekuji doktoru strakimu007 za jeho navstevu byl u znovuzrozeni motoru ze spanku :D Je to zase tahoun a doufam ze vydzi vic nez starej motor kterej kleknul na 169997km :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...