Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pátrání po předsedovi klubu!!! Soutěž o ceny!!!

Recommended Posts

Odesláno

S Radkem Hurvajzem jsme pro Vás připravili hledací soutěž.

úkol je jednoduchý , kdo se chce zučastnit at mi do sz zašle zprávu s předmětem hledej Pe.Tra a v odpovědi bude ke každému písmenu s fotek dopsáno na kterém sraze byla fotografie pořízena .

tzn.

např.

a) 36.sraz v Kokořínském Dole 2012

b)..............

soutěž končí ve středu 26.9.2012 v 18:00

za každou správnou odpověď je bod

v případě,že se sejdou odpovědi se stejným počtem bodů rozhoduje čas kdy sz došla,tzn.ta sz, která přijde dříve v te partě stejně bodovanych sz vítězí.

první tři místa budou odměněny zajímavými balíčky z našeho klubového eshopu + bonusové překvápko.

petrj.jpg

[upravil dne 22/9/12 20:15 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ach joooo to je jen pro lidi kteri jsou na Clubu dlouho :( Ja nepoznam ani 5 fotek ....

Odesláno

To já taky nic nepoznávám, ale pochybuji, že by to někdo střelil takto od boku ... však tu jsou někde vlákna s fotkama, ne? Ale já to prohlížet nebudu, já bych to měl na celý den :roll

Odesláno

Taaakže. Odpoveď na záludnú otázku je, že je to na zrazoch Peugeot clubu, takže som prakticky víťaz a cenu poprosím zaslať v malých neoznačených bankovkách na klubový účet... vopred dík... :D:aut

Odesláno
Dle mého zkromného názoru je na všech fotkách Pe.Tr :D :D :D

jj,taky to tak vidim:D

to vypadá na nějakej chyták:myslim

něco z Kokořína,něco z Šebetova a něco z Kostelce:D

[upravil dne 23.9.2012 01:45 od vendelinek]

Odesláno

Pe.Tr: tam jsem včera strávila asi hodinu pátráním po tobě, když sem chtěla jet systematicky tak sem nic nenašla :/ :D Za to jsem tam našla pár fotek vectora, kterak je zarostlý jak opičák :P a má ještě vlasy :))))))

Odesláno

Po prvním přečtení a prohlídnutí uvedených fotek bych dal něčí ruku do ohně, že na všech fotkách Pe.Tr ani není :myslim

Např. A, E, N jsou tři různí nepodobní chlapi :D

Jinak dobrá soutěž-škoda jen že jsen tak děsně línej :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...