Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

motor 2.0l 103kw problem s vykonom a zhasinanim - VYRIESENE (POZORNE CITAJTE)


Pheneus

Recommended Posts

Dobry den prajem vsetkym peugeotakom.mam zvlastny problem ze ked rano nastartujem auto tak klesaju mi otacky pri pridani plynu a strata vykonu.klapka menena pred dvoma rokmi je tam dig siemens. Novy map senzor a aj vvt ventil.na lpg auto jazdi dobre,ale na benzin zle.tlak cerpadla bol merany a je dobry.vstrekovace nove komplet a aj cievka a sviecky.neviem si uz rady.najprv to bolo len za studena a teraz aj ked je motor zahriaty.tlaky vo valcoch zmerane a vsetky na 12b. Na lpg ziaden problem.NOVE LAMDASONDY OBE...

[Edited on 24/10/12 07:20 by Pheneus]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

PROBLEM VYRIESENY. MOTOR OK. PROBLEMOVA BOLA KABELAZ OD SNIMACA TEPLOTY VODY, OD KABLU MI TIEKLO NA KONEKTOR RIADIACEJ JEDNOTKY. VYCISTENY KONEKTOR< OXIDACIA ODSTRANENA< ROZOBRATA ECU A SKONTROOVANA CI SA NA NEJ NENACHADZA OXIDACIA. NASTASTE JE CISTA A SUCHA, opet zasilikonovana a aj s konektorom v stup som zalakoval aby sa do ecu fsi nedostala voda. odtraneny snimac teploty vody a nahradeny, vyrobna vada snimaca. teleso popraskalo a cez trhliny prepustalo male mnozstvo kvapaliny do kabelaze. vystriekane kontaktom a bolo ok. Nastavenie autoadaptivnych hodnot.

POZOR TATO ZAVADA JE ZNAMA AJ PEUGEOT SIETI A VYMIENAJU KUS ZA KUS TIE SNIMACE Z DOVODU VYROBNEJ VADY. JEDNA SA O ROK VYROBY 2004-2007 modely 307cc,307sw, 307, 407,207.

Treba to skontrolovat na modeloch motoroch benzinovych od 1.6 verzia ew7,ew10,ew11, najcastejsia sa vyskytujuca zavada je na motoroch rfj ew10a,ew10e,ew10-rfk/rfn. DOporucujem aj potiahnut nove kable do ECU od snimaca, lebo su medene a chladiaca kvapalina posobi na tie kable ako kyselina.

Ak treba help poradil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...