keny626 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Zdravím,potřeboval bych radu. Mám 205tku 1.1 magneti marelli vyčistil jsem komplet karbec a od té doby nechce chytnout točí motor blafe že už by chtěl chytnout ale nechytne na roztlačení mi teda pak chytl ale nešel do otáček střílelo to do výfuku-karbu a zdechalo.Proměřil jsem kabely ke svíčkám a už byly na odpis tak jsem dal nový rovnou i svíčky a cívku a pořád to dělá to samý.Krokovej motorek už je taky jinej pořád nic.Tak jsem vyblikal diagnostiku a píše to:Snímač teploty vzduchu. Napadlo mě ještě pořadí kabelů ke svíčkám ale to si myslím že mám 100% dobře ale přesto byl by nějakej nákres jak to má být zapojený ? Byla by nějaká rada nebo nápad co s tím nebo čím by to mohlo být ?Díky moc za nápady Citovat
JimBeem Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 no asi si při tom pucování urval ten snímač teploty vzduchu. U boshe je to taková malá tmavá \"kapka\" na komoře, která měří teplotu nasávaného vzduchu. U magneti nevím ani kde to je a jestli se to dá vůbec vyměnit. Asi budeš muset sehnat druhou komoru... Víc Ti řeknou lidi co to znají Citovat
keny626 Odesláno 22. září 2012 Autor Odesláno 22. září 2012 to vím přesně kde je.Dá se vyměnit ale už mám celej jinej karburátor a nic se nezměnilo.Nezdá se mi ale že by to nejelo kvůli čidlu teploty . [upravil dne 22/9/12 09:44 od keny626] Citovat
keny626 Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 Nahrál jsem video jak se závada projevuje tak jestli by někoho něco napadlo co s tím.Já už jsem z toho v pasti.. Video:http://www.youtube.com/watch?v=nUK7hWBvFnQ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.