Návštěvník Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Hello, dalsi prispevok do plena. Nastavovali sme denne svietenie na 307sw, 11/2002. Denne svietenie funguje, avsak akonahle sa nastavilo denne svietene sa vypol senzor svetla na automaticke svietenie (v RJ je pritomne aj denne aj senzor) ale senzor nereaguje na zmenu svetla a ani zapinanie a vypinanie senzora na packe nereaguje (drzi sa 2s a nic ..). Ked sa denne svietenie vypne, tak senzor ide no problem. Aj ativacia-deaktivacia funguju. Nestretli ste sa s takym problemom? Citovat
shark734 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 uz to tu bolo riesene tak 57x , nabuduce skus hladanie... na prvych 307 to takto nefunguje, proste sa svetelny senzor vypne a ked chces v noci videt na budiky musis si ich zapnut rucne Citovat
JaraKara Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 věc která je známa...dokonce i u mě Straki říkal, že by šlo přehrát software v BSI, ale ani on se do toho u mě nechtěl pouštět, takže to není asi zrovna nejlehčí věc Citovat
kranky Odesláno 22. září 2012 Odesláno 22. září 2012 hmm, divne je ze mne to ide presne tak ako sa to popisuje ze to nema ist Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.