Vohatej Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Zdravím,mám 106ku a je to pouze 3díra tedy 3x98 a chtel bych zmenit rozteč na 4 díry. Co bude nejjednoduší udelat? sehnat si podložky,nebo jiný nápravy,nebo máte nejaký lepší nápad? dekuji za informace. Citovat
Raweon Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 asi nejednodusi je koupit podlozky se zmenou roztece vyjdou te tak cca na 800 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 možná bude stačit vyměnit jen náboje kol Citovat
Vohatej Odesláno 20. září 2012 Autor Odesláno 20. září 2012 a nevíte kde se dají nejaký podložky sehnat? já jsem koukal na naetu ale tam delají podložky od 4 dir a né od 3 tak nwm a popřípadne jaka je ideální tlouštka. Náboje mi taky napadli ale koukla jsem všudea nekdo říká že se to tam nevejde kvuli ramenu atd... Citovat
Raweon Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 musis koukat podle kol jaky maji sirku a ET, nevim ale podle me prijdou naboje draz, podivej se na nejakej srotak Citovat
čakom Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 k nabojum připočítej kotouče. kotouče určite budou vetší takže i jiný brzdiče. budny, pakny a možna i štit brzd. podložky se delaji od 18mm se štefty a od 23mm se zavitovima vložkama. 106 ma et 20. takže si to přemeřit jak moc ty kola velezou. pokud by lezli hodne tak použit kola z fordu. ty maji vetší et a ne podložkach si nechat udelat středíci kroužek dle potřeby. u podložek počitej cenu kolem 3000,- http://www.podlozky.wbs.cz/Podlozky-zmeny-roztece.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.